嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

好激氣~~~~

我今日返緊工時re-on打電話黎話過15分鍾送貨到我屋企.

之後又打黎話你究竟幾多樓, 我話我住(唐三樓),
你地址寫2/F喎, 英文係寫2/F, 中文咪三樓law, 跟住佢話公司policy係送到二樓, 你依家落黎攞啦~~

我話大佬呀 : 我依家返工, 屋企得姐姐同個仔, 佢點落黎攞呀~~我話之前訂都無發生咁geh 事.
跟住佢話你有咩投訴就打返公司問下啦~~.

我話你上多一層就係啦~~, 最後佢都有送.

不過頭先c6打比我話今朝送貨果間公司態度好差, 不單只xx工人,同我隻狗, 跟住嚇到我個仔大哭.......

依家重有d咁geh 服務態度

大宅

吓..... 咁好衰姐 :;pppp:

別墅

下次你寫中文地址喇...或者唔洗同佢訂啦.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 awesomeada 於 09-3-2 15:55 發表
好激氣~~~~

我今日返緊工時re-on打電話黎話過15分鍾送貨到我屋企.

之後又打黎話你究竟幾多樓, 我話我住(唐三樓),
你地址寫2/F喎, 英文係寫2/F, 中文咪三樓law, 跟住佢話公司policy係送到二樓, 你依家落黎攞啦~~

...

嘩,,,,唔係化...咩人黎架...呢d人都係小心d好, 你在明佢在暗, 一陣走去投訴佢, 佢唔知做d乜出黎..(sorry, 我唔係嚇樓主, 只係想叫你小心d, 而加咩人都有呀)

子爵府

對大人態度差都算啦, 大人忍得,
但嚇親小朋友就真過訓啦...

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

大宅

嘩 , 今時今日依 d 服務邊得架.

大宅

吓. 好衰

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

打電話去投訴佢
寫去雜誌
響forum度度都同佢宣傳下呢d咁優質既服務

男爵府

畀面勳章

原帖由 loveyi_ivy2008 於 09-3-2 17:35 發表
對大人態度差都算啦, 大人忍得,
但嚇親小朋友就真過訓啦...

重有姐姐開門時佢態度巳經好差, 張單係$691元, 我交抵比姐姐, 一元係兩個五毫子, 佢同姐姐講話唔收, 佢都痴痴地, 我又唔係比神沙, 我落單時佢又無講明唔收五毫子~~~~~ 又話要收upcharge ........ 佢鬧我兩隻狗時嚇親我個囝.......

男爵府

畀面勳章

原帖由 cherrielovely 於 09-3-2 16:54 發表

嘩,,,,唔係化...咩人黎架...呢d人都係小心d好, 你在明佢在暗, 一陣走去投訴佢, 佢唔知做d乜出黎..(sorry, 我唔係嚇樓主, 只係想叫你小心d, 而加咩人都有呀) ...

其實佢地係交比d運輸公司, 佢下次叫我寫明係唐樓, 佢地都痴痴地, 我果區9成係唐樓, 有咩埋由唔知, 況且我唐三樓都係=洋樓geh二樓.

子爵府

好過訓, 點做生意呀佢地, 連人客狗仔都鬧..
講起毫子, 又係好c激氣, 買面包買餸都話唔收毫子,
有d商舖寫明唔收, 都唔激氣, 但有d商舖又唔寫明唔收毫子喎, 到比錢時好串咁話: 下次唔好比毫子啦, 我地唔收架

乜架陣毫子唔係錢呀, 毫子都係香港流通貨幣喎, 洗洗咁串呀, 咁geh經濟環鏡, 仲要咁geh服務態度
原帖由 awesomeada 於 09-3-3 09:43 發表

重有姐姐開門時佢態度巳經好差, 張單係$691元, 我交抵比姐姐, 一元係兩個五毫子, 佢同姐姐講話唔收, 佢都痴痴地, 我又唔係比神沙, 我落單時佢又無講明唔收五毫子~~~~~ 又話要收upcharge ........ 佢鬧我兩隻狗時嚇 ...

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

複式洋房

系呀, 上次我訂野時打電話去re-on查詢送貨既野, 聽電話個女人態度都好差, 問多句都"炎"煩咁款, 以後都唔幫佢地訂野.:;pppp:

大宅

原帖由 yeungyeung88 於 09-3-3 12:44 發表
系呀, 上次我訂野時打電話去re-on查詢送貨既野, 聽電話個女人態度都好差, 問多句都"炎"煩咁款, 以後都唔幫佢地訂野.:;pppp:

係啦... 個網d 價錢又成日錯.. 我試過訂左一箱奶粉.. 跟住佢打電話比我話個價錢錯左.. 要貴d... 我咪cancel order囉... 我情願等都去birth度集購

首頁

尾頁

跳至