自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

好慘⋯⋯要俾啲做pt 女友、私影⋯⋯嘅人知,呢個世界好多變態

無業漢於3年前相約15歲少女到其寓所「私影」,其後疑侵犯及殺害少女,案件今續審。控方庭上播放事後的錄影會面片段,無業漢詳細講述侵犯及殺害少女的過程,提到自己將工作上的不如意,轉移至無辜的少女身上,先用茄汁玻璃樽重擊她的頭部十多下,又用膠紙將她的手連頭包裹著。少女其間一度哀求停手,但無業漢無理會,反而將一瓶未喝完的鹿茸大補酒塞進少女的肛門,再用藥水樽蓋堵塞以防酒流出,又舐她的下體近半分鐘,並用索帶索其頸部,直到她不再反抗,全無反應。

被告劉璋輝(37歲)被控於(或約於)2014年12月8日在香港謀殺郭惠明,他早前於庭上否認一項謀殺罪,但表示願意承認誤殺,惟不獲控方接納。

庭上今播放案發後的錄影會面片段,被告於片段開首承認,自己奪去一個僅相識數天的無辜人的生命,感到很錯。他其後提到與郭的相識過程,指雙方透過交友程式認識,相約於案發當日「私影」,他更從銀行提取6000元購買性感睡衣。

被告與郭在朗豪坊會面,形容對方「高過我、後生」,他們其後曾一起前往附近店舖欲購買性感睡衣,惟最終因不適合沒買到。兩人及後一同到被告位於旺角的寓所,郭抵達後拒絕換上聖誕服裝,閒聊間提到自己做私影的工作「錢快來快去,表面風光」。被告指這勾起他在工作上被同事羞辱的回憶,突然情緒失控,以茄汁樽重擊向郭的頭部。

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

郭遇襲後反應很大,不斷反擊抵抗,被告遂以3卷膠紙將她的手和頭包在一起,其間又多次以茄汁樽擊向對方頭部。郭在掙扎間一度求饒,表示可按照被告的意思做、讓他感到舒服,但被告稱當時擔心家人會回來,只想盡快令郭不再掙扎,故無理會。

被告指,他其後突然脫去郭的內褲,將一瓶未渴完的鹿茸大補酒塞進少女的肛門,倒酒進她體內想將對方灌醉。他形容自己「塞咗十幾下」後,將酒樽拔出隔著膠紙向郭的喉嚨灌酒,「佢仲好清醒,我估唔到,呢隻酒我飲都醉」。

被告及後見有酒自郭的肛門流出,於是用藥水樽蓋堵塞,又舐她的下體近半分鐘。警員追問郭這時是否有反應,被告表示因郭的頭部被膠紙包著,難以得知,但「感覺佢有興奮」。

被告續指,當時擔心家人會隨時回來,故用3條索帶緊索郭的頸部,形容當時想著「死啦,時間到啦,只有呢個方法佢先唔會郁」。郭其後漸漸再無反應,被告遂將她塞入行李箱帶走。

https://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20171229/s00001/1514530882061

funfun759    發表於 17-12-31 17:31

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主

呢D男人變態、自卑又自大又心理變態、
唉~~~
人地15歲
阿妹妹真是惨

伯爵府

回覆樓主

好恐怖

子爵府

回覆樓主:

死前要經歷這一番痛苦,真係慘!
仲話認誤殺?

男爵府

回覆樓主

變態痴線佬人地妹妹仔15歲大好青春

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

太多變態佬
放下自在

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

milky_red 發表於 17-12-29 20:47
好慘⋯⋯要俾啲做pt 女友、私影⋯⋯嘅人知,呢個世界好多變態

無業漢於3年前相約15歲少女到其寓所「私影」 ...

好變態

珍珠宮

回覆樓主

判佢終身監禁,以免遺害人間

Love and Kindness are never wasted.

伯爵府

回覆樓主

睇得多AV

伯爵府

不過依然仲有好多女仔都未知驚,抱住一種係人地唔好彩遇到變態,我邊會咁黑仔既心態!

伯爵府

回覆樓主:

真係十級恐怖變態

用戶要求終止服務

回覆樓主

坐一世都彌補唔到

水晶宮

回覆樓主:

做私影可能好搵,但個風險真係好大,希望其他少女想清楚

伯爵府

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

痴線佬,好變態

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

睇到法庭新聞, 判佢坐一世!!!

佢老婆未知佢殺咗人之前, 仲安慰佢, 呢個男人仲唔心足, 自己做野唔開心, 仲要發洩係個女仔身上!

珍珠宮

回覆樓主:

死矮仔垃圾廢人
無錢又買6千蚊衫
佢老婆媽咪真係唔洗見人

珊瑚宮

回覆樓主:

公爵府

milky_red 發表於 17-12-29 20:47

無業漢於3年前相約15歲少女到其寓所「私影」 ...

呢個男人固然罪大惡極,不過依家啲女仔點解咁隨便跟人回家?完全唔怕危險?
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

首頁
12345...8

尾頁

跳至