跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 # 的文章

地點: 將軍澳蔚藍灣畔
日期: 擬訂 2009年5月1號 Fri 或 2號 Sat 或 3號 Sun (請投票)
時間: 3-6pm

有興趣參加者名單:
(BK log-in name / a = adult, c = children age 3 or above, b = 0811 baby)

1) cherrysino / 3a2b (日期: any)
2) 亨仔媽咪 / 3a2b ( 日期 : any )
3) amyBB / 2a1c1b ( 日期 : any )

別墅

D相影得好靚呀!好多BB好開心!

原帖由 cherrysino 於 09-3-4 12:36 發表
Hi cherry8,

我都係 facebook reply 咗你呀, 睇吓大家想大人出來食吓嘢 & 同 BB 影d相, 定係都想畀bb玩吓囉.

大女當年我哋就 gathering 咗個半歲 party 係 Charlie Brown, 畀d相你睇吓呀!
http://picasaweb.google ...

別墅

我個大女都係一樣呀!佢以家4yrs old了.
唔只老咗, 收身都難左d....
BB生日會定左日子後, 睇下我有咪可幫到手啦!!

原帖由 cherrysino 於 09-3-4 17:12 發表
其實D相都只係大家自己影, 然後再集中係一齊分享而已.... 不過今時今日睇返, 唔止阿女大個咗, 自己都老 haha

別墅

係呀, 兩個小公主Heee
我今胎頭3個月仲係全人奶tim, 但修身進度真係慢到有d心灰

原帖由 cherrysino 於 09-3-4 17:30 發表
Amy?!
你都係兩個千金嗎? 確實唔知點樣可以好似生完第一胎咁修晒身 :(

別墅

我可以book我屋苑既會所(近kln Tong MTR), 但只可給15個家庭max. 另外TST YMCA 都有得book function room 比小朋友開生日會, 以Tea Buffet 形式. 大家睇下點啦.

http://www.ymcahk.org.hk/fnb/html/fnb001c.htm

首頁

尾頁

跳至