嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

之前有mami話係荃灣有huggies濕紙巾160片/$26, 請報料! thx!

洋房

我係元朗葯房買要$28

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

荃灣一間藥房JOHNSON'S粉紅色濕紙巾80片都係$14.5

男爵府

好媽媽勳章

葵芳德仁&港城(同一條街)都是賣26元,

原帖由 kuromi-chou 於 09-3-3 18:06 發表
之前有mami話係荃灣有huggies濕紙巾160片/$26, 請報料! thx!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

緣來港城都係26元嫁, 咁第日德仁冇貨都可以去港城買 LU ! 咁尿片奶粉會唔會都係德仁平D ? 之前我試過買尿片佢會貴幾蚊 !
原帖由 jencheng 於 09-3-3 23:30 發表
葵芳德仁&港城(同一條街)都是賣26元,

別墅

屯門有無,係咪藥房先有?我係屯門買開huggies濕紙巾80片都23!JOHNSON'S粉紅色濕紙巾80片就19蚊!

男爵府

好媽媽勳章

我次次都係買HUGGIES頂級柔順加大碼50條, 兩間同樣都是$104, 施巴BABY CREAM/BODY MILK 亦係同一價錢,其他就唔知了,德仁成日超多人,所以我知兩間價錢見人多便去港城...另外一提,我試過兩次在德仁買野收多我錢,其中一次係多收60元,幸好第日我同佢講番佢退回給我,所以我現在次次都用手機自己計一次先, 心中有數.

原帖由 sandra28 於 09-3-4 00:05 發表
緣來港城都係26元嫁, 咁第日德仁冇貨都可以去港城買 LU ! 咁尿片奶粉會唔會都係德仁平D ? 之前我試過買尿片佢會貴幾蚊 !

男爵府

畀面勳章

$26平呀,
我樓下要$28~$29,
不過價錢都ok,
起碼平過超市多多聲,
如特登走去買$26,
車費都係度啦,
如路經就抵囉!!

大宅

屯門邊度咁平 ? 我都好想知呀 ??

原帖由 Yuen0130 於 09-3-4 00:21 發表
屯門有無,係咪藥房先有?我係屯門買開huggies濕紙巾80片都23!JOHNSON'S粉紅色濕紙巾80片就19蚊!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

梗係啦 ..... 入親去德仁好似唔水 $$ 甘 !!

不過佢賣 sealer 又平, $ 52 all sizes ..... 不過唔係
成日有貨 lor !!

原帖由 jencheng 於 09-3-4 08:13 發表
我次次都係買HUGGIES頂級柔順加大碼50條, 兩間同樣都是$104, 施巴BABY CREAM/BODY MILK 亦係同一價錢,其他就唔知了,德仁成日超多人,所以我知兩間價錢見人多便去港城...另外一提,我試過兩次在德仁買野收多我錢,其中一 ...

男爵府

BK Milk勳章

咁"荃灣"係唔係真係有$26, 因為我買開會$27. 不過, 依家時勢"慳得一蚊得一蚊", 何況是bb的經常消耗品.

原帖由 kuromi-chou 於 09-3-3 18:06 發表

大宅

畀面勳章

荃灣川龍街有間叫榮華大藥房(在海天豪苑對面向, 佢有huggies tissue160 pcs賣($26包). 不過好多時佢都唔show出來, 只show johnson賣, 所以你要問佢囉.

別墅

原帖由 littlejimjim 於 09-3-4 01:16 PM 發表
荃灣川龍街有間叫榮華大藥房(在海天豪苑對面向, 佢有huggies tissue160 pcs賣($26包). 不過好多時佢都唔show出來, 只show johnson賣, 所以你要問佢囉.

呢間野D價錢時不時都唔同架!! 好似我幫襯佢買過2次潔霸洗衣粉, 一次36, 一次38蚊...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

港城奶粉貴德仁 $2-$3 左右

原帖由 chickenwing2006 於 09-3-4 10:26 發表

不過佢賣 sealer 又平, $ 52 all sizes ..... 不過唔係
成日有貨 lor !!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔知石蔭邨附近有冇買今平huggies濕紙巾、同尿片呀

男爵府

BK Milk勳章

littlejimjim:
多謝報料!

原帖由 littlejimjim 於 09-3-4 13:16 發表

大宅

畀面勳章

原帖由 katekei 於 09-3-4 20:35 發表

呢間野D價錢時不時都唔同架!! 好似我幫襯佢買過2次潔霸洗衣粉, 一次36, 一次38蚊...

洗衣粉同柔順劑,我就見佢好多時個價錢都有變, 但so far huggies tissue我由我個仔出世(nov 08)到現在(21 feb 09), 都好似無變過. (hehe, 因為我買左都有5or6次啦)

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我見過調景嶺一間藥房賣$26.5
佢囝度D尿片都平過附近
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

別墅

請問什麼是sealer $52 all sizes??? thanks!
原帖由 chickenwing2006 於 09-3-4 10:26 發表

成日有貨 lor !!

男爵府

BK Milk勳章

係噓噓樂-尿片 任何尺碼$52

原帖由 billechai 於 09-3-5 10:56 發表
請問什麼是sealer $52 all sizes??? thanks!

首頁

尾頁

跳至