網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有淘過好的兒童羽绒外套 (淨色上學用) 介紹? 請分享連結, 唔該曬!

大宅

simon8888 發表於 18-1-8 16:45
有沒有淘過好的兒童羽绒外套 (淨色上學用) 介紹? 請分享連結, 唔該曬!

Up

大宅

simon8888 發表於 18-1-8 16:45
https://detail.tmall.com/item.htm?id=536613091652&spm=a1z09.2.0.0.50a069a6vmFFkx&_u=bvkts3a74b0

買過呢間, 番學要藍色

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我買咗呢間,綠色同深藍,返學著,好夠暖

【特价反季清仓儿童棉衣男童羽绒棉服女童棉袄宝宝加厚童装外套小童】http://www.dwntme.com/h.ZaEWeVV 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥mHen0PWTn2u¥后打开(emoji)手淘(emoji)

大宅

hohoho888 發表於 18-1-11 12:16
https://detail.tmall.com/item.htm?id=536613091652&spm=a1z09.2.0.0.50a069a6vmFFkx&_u=bvkts3a74b0

吾該哂

大宅

fuhk 發表於 18-1-11 14:00

【特价反季清仓儿童棉衣男童羽绒棉服女童棉袄宝宝加厚童装外套小 ...

吾该呀!望落好暖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

【特价反季清仓儿童棉衣男童羽绒棉服女童棉袄宝宝加厚童装外套小 ...

請問帽可以拆嗎?
放下自在

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

cattz288 發表於 18-1-11 21:15
請問帽可以拆嗎?

藍色的冇得拆,綠色的可以拆

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

fuhk 發表於 18-1-11 21:47
藍色的冇得拆,綠色的可以拆

thx, 咁我問下客服黑色有無得拆先!
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 18-1-11 21:49
thx, 咁我問下客服黑色有無得拆先!

黑色係連帽,應該冇得拆

象牙宮

fuhk 發表於 18-1-11 21:50
黑色係連帽,應該冇得拆

咦!係喎!原來綠係寫脫帽
放下自在

象牙宮

fuhk 發表於 18-1-11 21:50
黑色係連帽,應該冇得拆

結果買左呢件!

【我剁手都要买的宝贝(天天特价儿童羽绒棉服冬装加绒男宝宝棉袄小童装加厚外套女童棉衣),快来和我一起瓜分红I包】http://www.dwntme.com/h.ZZ0F62P 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥M03O0P7G5Wm¥后打开(emoji)手淘(emoji)
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 18-1-12 19:52
結果買左呢件!

【我剁手都要买的宝贝(天天特价儿童羽绒棉服冬装加绒男宝宝棉袄小童装加厚外套女童棉衣 ...

我都有睇呢件,請問實物如何?

象牙宮

yanyan0906 發表於 18-1-12 21:23
我都有睇呢件,請問實物如何?

啱啱落單咋!
放下自在

子爵府

cattz288 發表於 18-1-12 21:26
啱啱落單咋!

哈哈,收貨上來分享下呀

象牙宮

yanyan0906 發表於 18-1-12 21:48
哈哈,收貨上來分享下呀

好! 無問題
放下自在

大宅

回覆樓主:

有冇D大約8-9歲

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

參數寫內胆係绵……应不是羽绒

珍珠宮

cattz288 發表於 18-1-12 19:52
結果買左呢件!

【我剁手都要买的宝贝(天天特价儿童羽绒棉服冬装加绒男宝宝棉袄小童装加厚外套女童棉衣 ...

我係因為要買綠色,所以買我嗰間。綠色其他店冇

珍珠宮

Jasmine-4711 發表於 18-1-13 11:46
參數寫內胆係绵……应不是羽绒

唔係羽絨都ok呀,好夠暖。

首頁

尾頁

跳至