自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

小三 做咗 後母 還打死 繼女 究竟 入咗女子監獄 係咪 真係會被人打

珍珠宮

回覆樓主

哩啲根本唔可以叫做人
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

珍珠宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-1-9 00:17
呢隻賤人,搶人老公殺人個女
衰得緊要

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

賤人

珍珠宮

露比2006 發表於 18-1-9 09:12
小三 做咗 後母 還打死 繼女 究竟 入咗女子監獄 係咪 真係會被人打 ...
真係忍唔住'要鬧爆呢個賤女人;人渣

翡翠宮

畀面勳章

波蘿包1 發表於 18-1-9 08:40
新聞講兩兄妹出世無耐交由祖父母照顧
賤人係兩年前結婚,咁點做第三者,姐係點?
...

做第三者搞散人地頭家,唔係一定要立即再婚的

新聞話:
【恐怖虐兒】3個月前搬至外婆家 小兄妹陷「地獄」

屯門時代廣場5歲女童陳瑞臨被虐待致死案件,《蘋果》得悉臨臨的父母原是中學同學,但因繼母介入引發三角戀最終婚變,其父年前與繼母再婚,之後有人更拒絕臨臨和兄長與生母見面。

案中慘死的女童臨臨身世坎坷,生於一個複雜家庭,生前與26歲生父、8歲胞兄、27歲繼母及沒血緣的7歲異父異母姊姊同住。據知,臨臨的姓黃繼母於去年曾在屯門一間連鎖藥店集團當售貨員,有知情人士稱,臨臨生父亦在同一連鎖藥店集團工作,他當年與臨臨姓衛的生母一起後仍結識其他女性,當中包括黃女形成三角戀,衛女知悉後曾到丈夫工作店舖哭鬧,自此二人離異,其後黃女與臨臨生父再婚成為繼母。

據悉,臨臨生父及衛女是青梅竹馬中學同學,畢業後拍拖產下現年8歲長子逸仔,但臨臨出世前數月,父母離異,兩兄妹與父親居於屯門富泰邨祖母家,由祖母照顧。有街坊指臨臨生前肥肥白白十分可愛,「大家笑佢做肥妹。」兩年前,父親再娶黃女,自此臨臨與兄長、生父、繼母及異父異母7歲姊姊居於富泰邨

不過黃女脾氣暴躁,跟家姑相處不來,其後說服丈夫帶同3名子女至母親的時代廣場寓所居住,可是臨臨命運於3個月前大逆轉,更被停學。
日日是好日

大宅

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果我係臨臨媽媽會衝出去打鑊呢個賤人,最有資格

大宅

終於開到啦 發表於 18-1-9 01:14
好想用盡畢生粗口鬧爆個賤婦

粗口咁小。我願它們倆在獄中比人日日虐打,嚐試果種感覺!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔好講咁多,除淨內衣褲,攞條滕條打佢一身,打到正式上堂果日為止
我諗都冇人話我唔人道

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Kathan_mama 發表於 18-1-9 08:32

報導講係語障(我估係speech delay,),跟學習障礙是兩 ...

其實有好多蛛絲馬跡,點解冇人發現,尤其是兩間學校,冇人幫到佢哋兩個小朋友。只要是旦一個真正做嘢跟進,佢哋兩個都唔會落到咁嘅結局。

男爵府

回覆 (Samantha) 的帖子

應該真係佢留言,佢向自己個FB都有POST。

水晶宮

laumuichu 發表於 18-1-9 01:15
點解唔留番俾阿嫲湊? 唔想對住又死要爭家親生媽媽無能力照顧?我希望小女孩下一世好好過~
...

可能係呢隻賤畜心腸惡毒,霸住對仔女,生母就好難去探到對小兄妹,亦存心要虐待佢哋。
報導又話同家姑關係差,可能唔抵得人哋0錫親孫。
仲有,霸住又可以申請公屋。
總之呢件賤畜就歹毒,死100次都唔應該再出現!

子爵府

露比2006 發表於 18-1-9 09:12
小三 做咗 後母 還打死 繼女 究竟 入咗女子監獄 係咪 真係會被人打 ...

9成會,好彩會打,唔係佢冇得受多D

公爵府

cindy618 發表於 18-1-9 00:29
仲同人揚言點打女,無悔意

賤格小三兼謀殺小女孩,祝佢早日收監,入到去大把人好好招呼呢d賤婦!

子爵府

goo_littlebb 發表於 18-1-9 07:55
出事果日,新聞話妹妹猝死,有學習障礙,已經覺得奇怪,有病患所以猝死就話,有學障點會猝死,可能係個人粉 ...
死賤男同毒婦係咪弱智架, 蠢到猝死同學習障礙拉埋黎講

大宅

好多惡毒賤小三都鍾意傷害虐待前妻嘅小朋友,因為佢哋心理唔平衡心理變態

子爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁

尾頁

跳至