自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

大宅

智叻樂園既係第幾台﹖英文是甚麼﹖

我囝喜歡看442 Playhouse disney, 最好看是word world(7:30-8:00講串字), pocoyo (7:00-7:30 好搞笑),little esiten (講音樂) and mickey (智力遊戲)都好。

原帖由 benbangwa 於 09-3-5 11:42 發表
之前向Baby Kingdom到睇到D廣告,知道有呢個服務...打去申請左俾個仔睇...初時都驚D野成日repeat,但睇落其實都幾好~所以推介下俾其他媽咪。
有冇其他媽咪有買其他兒童台?(因我冇買其他兒童台...睇下對阿仔有冇幫助) ...

複式洋房

佢好似係個自選服務黎咖...即係可以隨時睇個D呢...之前阿仔學校有個填色比賽...拎左D單張返黎...先知有呢個服務...

其實都有D興趣..不過唔知有冇用呢...有冇媽咪可以分享下呀..

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我個囡都鍾意睇呢幾個!仲有tiggers and Pooh!

之前勁鍾意JoJo Circus,但無咗一排,近日又見佢賣番廣告,有無人知係邊個時段播?

原帖由 olima 於 09-3-6 13:11 發表

我囝喜歡看442 Playhouse disney, 最好看是word world(7:30-8:00講串字), pocoyo (7:00-7:30 好搞笑),little esiten (講音樂) and mickey (智力遊戲)都好。

...

禁止訪問

複式洋房

我都想申請,請問幾$$一個月呢???

原帖由 benbangwa 於 09-3-5 11:42 發表
之前向Baby Kingdom到睇到D廣告,知道有呢個服務...打去申請左俾個仔睇...初時都驚D野成日repeat,但睇落其實都幾好~所以推介下俾其他媽咪。
有冇其他媽咪有買其他兒童台?(因我冇買其他兒童台...睇下對阿仔有冇幫助) ...

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 olima 於 09-3-6 13:11 發表

...
有無淨係買442 Playhouse disney要幾$

複式洋房

岩岩頭先落街問左D 詳情...o個個叫Watch n learn既自選服務要$28...價錢都幾ok..不過唔知佢D節目會唔會成日repeat...

Disney 同Disney playhouse..要一齊買wor..要$40..個sales仲介紹左Disney個自選服務..要另加錢..有冇人申請左..抵唔抵呀?

複式洋房

今日裝左lu~個自選服務都ok wor..見阿仔跟住Thomas講D單字...

Disney Playhouse好似岩阿仔睇多D..佢D野好似細個D~最衰冇得淨買Disney Playhouse....
仲有咩好節目/台睇咖?分享下丫~

複式洋房

原帖由 ctmp 於 09-3-9 15:11 發表
今日裝左lu~個自選服務都ok wor..見阿仔跟住Thomas講D單字...

Disney Playhouse好似岩阿仔睇多D..佢D野好似細個D~最衰冇得淨買Disney Playhouse....
仲有咩好節目/台睇咖?分享下丫~ ...

Where can I get more information? $40/ mth seems ok wo
:hammer: :hammer:

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有興趣, 想問點樣申請呢?

大宅

其實開左個tv,去返你想買果個台,跟住指示就申請到架啦..
智叻樂園真係幾好架,我仔未夠4歲已經識背晒乘數表啦...

原帖由 hosumman 於 09-3-9 17:57 發表
我有興趣, 想問點樣申請呢?

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 bobohau 於 09-3-9 20:42 發表
其實開左個tv,去返你想買果個台,跟住指示就申請到架啦..
智叻樂園真係幾好架,我仔未夠4歲已經識背晒乘數表啦...

How can I do if I did not have any NOW TV yet? Do I need to buy basic package and then buy this additional program? If so, how much will it cost in total?

複式洋房

我都係向街到問D sales ja..佢地會俾D information你..同介紹你D台..你價錢岩先申請lor~

我就申請左智叻樂園..Disney+Disney Playhouse仲有幾個電影台~阿仔睇智叻樂園睇得幾開心...同埋最緊要有野學嘛~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 ctmp 於 09-3-10 11:34 發表
我都係向街到問D sales ja..佢地會俾D information你..同介紹你D台..你價錢岩先申請lor~

我就申請左智叻樂園..Disney+Disney Playhouse仲有幾個電影台~阿仔睇智叻樂園睇得幾開心...同埋最緊要有野學嘛~ ...

How much of your package?

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

智叻樂園 = channel ??

want to see see the demo sin!

大宅

i want to know too. 智叻樂園 = channel ??

申請網上行(上網服務),會送部份channel,當時我揀了442 playhouse disney.

原帖由 carolyktong 於 09-3-10 12:33 發表

大宅

原帖由 carolyktong 於 09-3-10 12:33 發表

佢係冇channel no.架
你按遙控綠色制對下個on demand ,然後跟指示做就得
不過冇demo睇

裝得過架!

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 ctmp 於 09-3-10 11:34 發表

我就申請左智叻樂園..Disney+Disney Playhouse仲有幾個電影台~阿仔睇智叻樂園睇得幾開心...同埋最緊要有野學嘛~ ...

請問你呢個PACKAGE幾錢一個月呢?
我剛剛打去問, 佢話AT LEAST要$184一個月... 係咪最低消費呢???

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

如 2歲 小朋友應選 441/442 定係至叻樂園?

首頁

尾頁

跳至