跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

真係好失禮... 因我老公比教 '慢', 如果我早d到, 就會遲大到架啦...

原帖由 朝日太太 於 09-3-6 01:59 發表
我都記得姐姐好乖呀!!
你地好似係當日第一個family到場既
;-)

洋房

ling314
ok....收到....冇問題...

別墅

我都ok呀!
有老公同阿媽2個助手, 2對1咁看實圓圓, 應該無問題! (掛 )
搬搬抬抬, 工廠女工手作仔直頭係開正我嗰飯 歡迎各committee任點任用, 小女子隨傳隨到 (如果阿囡都ok的話)

複式洋房

我一家3口果日10點一定准時到

大宅

bb, 契媽 及我10時到, see you there

大宅

感激!感激!各位義工mami嘅reply!星期日見la ~ ~ ~

大宅

今日終於有d時間la!鳴謝各位義工mami

﹝排名不分先後﹞
stephanietys、mewmew2、pat0325、精靈女巫、水太太、ling314、iris0703、allyly、etse、forever@friends、tsl0511、可能仲有d義工mami,不過我記唔晒!

當日超級感謝大家鼎力相助!我哋成班感激你哋ar!

大家一齊辛苦咗咁耐,有無興趣一齊狂歡吓ar﹝當夾錢慶功囉﹞?!形式暫時未決定,不過想問問大家,i) 邊晚 / 日方便、ii) 單拖出席?iii) 一定要帶住BB、 iv) 一定要帶埋c6,覆咗我哋,等我哋可以plan個最適合嘅慶功gathering 吖!

anyways, many many thanks!

別墅

林林媽, 唔駛咁客氣. 最緊要幫到你地手. 打後有乜野要幫手, 可搵我.

好呀, 有gathering, 因為當日大家好忙, 我都唔知邊個打邊個.
我平日夜晚ok, 隨左星期三 (因為要上堂) 另外星期六下午我都ok. (我本人prefer 星期六多d)
會單拖出席

原帖由 灝灝B 於 09-3-10 13:43 發表

﹝排名不分先後﹞
stephanietys、mewmew2、pat0325、精靈女巫、水太太、ling314、iris0703、allyly、etse、forever@friends、tsl0511、可能仲有d義工mami,不過我記唔晒!:hap ...

大宅

林林媽:

仲有我呀!

不過唔咁駛客氣嘅 , 都係出少少力啫 , 大家都有份玩
架 ma!

洋房

哈哈..唔使多謝我地,你唔覺我地"左手左腳"就已經好好啦...
如果仲有咩要幫手,搵我地都ok既...
係啦,個日個個都太忙(因為又要睇實小b),都冇特別打招呼,又唔知邊個打邊個....攪慶功gathering 簡直非常好,又有得大家一齊玩..
如果你地約平日夜晚,單拖出席就會好d....
不過如果星期六上午我就要返工,下午同星期日就冇問題,仲可以帶埋亞b出席都ok(不過帶得亞b就要帶埋c6啦:;pppp: )...

大宅

你係最早果幾個, 所以特別記得, 我真係覺得好感動o架, 如果有機會坐低傾計就好啦.

原帖由 ling314 於 09-3-10 14:48 發表
哈哈..唔使多謝我地,你唔覺我地"左手左腳"就已經好好啦...
如果仲有咩要幫手,搵我地都ok既...
係啦,個日個個都太忙(因為又要睇實小b),都冇特別打招呼,又唔知邊個打邊個....攪慶功gathering 簡直非常好,又有得大家一 ...

禁止訪問

大宅

你坐工作人員枱嘛, 林林媽可能淨係記得你係自己人吖.

原帖由 Bear@MAMA 於 09-3-10 14:44 發表
林林媽:

仲有我呀!

架 ma!

洋房

原帖由 NokNam 於 09-3-10 15:00 發表
你係最早果幾個, 所以特別記得, 我真係覺得好感動o架, 如果有機會坐低傾計就好啦.

哈哈..死火 ,比你點左相,不過我唔知你係邊個喎....

大宅

樂言媽!你係鐵腳唔係義工ar!去威一定預咗你la!
原帖由 Bear@MAMA 於 09-3-10 14:44 發表
林林媽:

仲有我呀!

架 ma!

男爵府

回覆 # 的文章

唔駛咁客氣啦, 個party我地都有份玩, 大家出一分力啫(但比起你地幕後策劃同幕前演出, 我地真係出左少少力咋 ) 我個大小姐重成日攪住你地tim, 我都唔好意思呀....
;-)

禁止發言

禁止發言

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-10 13:43 發表

﹝排名不分先後﹞
stephanietys、mewmew2、pat0325、精靈女巫、水太太、ling314、iris0703、allyly、etse、forever@friends、tsl0511、可能仲有d義工mami,不過我記唔晒!:hap ...

林林媽, 唔駛咁客氣喎, 幫吓手0者, 你地committees 仲辛苦啦, 出時間又出力又出口(搵 sponsors), 嗰日真係好開心見到咁多families, 可惜我當日已經不在狀態, "牛牛" 地, 阿囡呢~~唔知係咪太早出門, 恩恩未瞓醒就要比我抱走, 攪到佢都好似有少少鼻水, 唉!佢就冇哂事啦, 不過我就........要快d好番, 仲有節目要玩架

gathering ~~ for me 平日晚就會好dd, 唔帶阿囡啦, 大人gathering 會傾得自在d 麻, right?

複式洋房

同你地比我地真係小巫見大巫喇 我平時星期三全日都ok,如果要就其它媽咪我1至5都可以同公司請假但星期日就唔係好得喇 再唔係夜晚我都可以單拖出席
仲有果日同ling314合作得好開心丫 希望第日再拍你

首頁
12345...9

尾頁

跳至