跳至

首頁

尾頁

別墅

OK, 冇問題.
第一次帶bb出大場面, 好緊張呀.......... mouth:

別墅

林林媽, 唔駛咁客氣. 最緊要幫到你地手. 打後有乜野要幫手, 可搵我.

好呀, 有gathering, 因為當日大家好忙, 我都唔知邊個打邊個.
我平日夜晚ok, 隨左星期三 (因為要上堂) 另外星期六下午我都ok. (我本人prefer 星期六多d)
會單拖出席

原帖由 灝灝B 於 09-3-10 13:43 發表
今日終於有d時間la!鳴謝各位義工mami

﹝排名不分先後﹞
stephanietys、mewmew2、pat0325、精靈女巫、水太太、ling314、iris0703、allyly、etse、forever@friends、tsl0511、可能仲有d義工mami,不過我記唔晒!:hap ...

別墅

我27/3 ok. 去小肥羊當然冇問題. 我prefer 去TST.
原帖由 灝灝B 於 09-3-10 23:25 發表
我哋點會賴低你吖!最多俾你帶埋honey & 日謙一齊pot la!

趁熱就 ..... 不如20/3 or 27/3是但一日去小肥羊pot pot 佢la!返咗香港咁耐都未食過佢ar!TST / MK/ TW3間分店都得,大家點睇ar?!

...

別墅

尋晚食得都好開心, 識咗咁多靚媽媽, 最衰要早走, 仲要9秘9飛番屋佐, 如果唔係可以同你地吹吹水啦 .

希望林林媽下次再攪, 等我有機會識下隔離枱既靚媽媽先.

首頁

尾頁

跳至