跳至

首頁

尾頁

洋房

ling314
ok....收到....冇問題...

洋房

哈哈..唔使多謝我地,你唔覺我地"左手左腳"就已經好好啦...
如果仲有咩要幫手,搵我地都ok既...
係啦,個日個個都太忙(因為又要睇實小b),都冇特別打招呼,又唔知邊個打邊個....攪慶功gathering 簡直非常好,又有得大家一齊玩..
如果你地約平日夜晚,單拖出席就會好d....
不過如果星期六上午我就要返工,下午同星期日就冇問題,仲可以帶埋亞b出席都ok(不過帶得亞b就要帶埋c6啦:;pppp: )...

洋房

原帖由 NokNam 於 09-3-10 15:00 發表
你係最早果幾個, 所以特別記得, 我真係覺得好感動o架, 如果有機會坐低傾計就好啦.

哈哈..死火 ,比你點左相,不過我唔知你係邊個喎....

洋房

原帖由 灝灝B 於 09-3-10 23:25 發表
我哋點會賴低你吖!最多俾你帶埋honey & 日謙一齊pot la!

趁熱就 ..... 不如20/3 or 27/3是但一日去小肥羊pot pot 佢la!返咗香港咁耐都未食過佢ar!TST / MK/ TW3間分店都得,大家點睇ar?!

...

我暫時20/3 or 27/3兩日都ok,如果公司唔要我上大陸做野既話....
去小肥羊pot pot睇大家點啦,地點我就冇咩所謂,不過比我就會選MK...哈哈,因為方便我食完可以行返去接小B返屋企....

洋房

GOOD~~~
今晚真係好開心,我地個檯個個都吹到唔捨得走...哈哈...我仲有份又食又拎 ,真係好低呀!
不過我only認識左我檯d媽咪,因為原來個個都係吹水高手,仲忙過1歲party個日,仲更加唔夠時間相認呀,另一檯既媽咪唔好意思我都唔夠時間同你地吹水呀,
哈哈..不如遲d再攪多次吹水宴啦!Yeah!!!

洋房

原帖由 水太太 於 09-3-28 02:13 發表
好開心可以既食且講得咁暢快!
平日有屋企野同d朋友講, 邊有咁盡情呀! 我地近門口位呢圍真係點都唔願走, 傾到停唔到口!
林林媽: 你仲有力去upload d 相, 好野!!!
Echo: 講真你地嗰圍發生咩事我都唔知, 淨係記得已認識 ...

哈哈..佢今既OT唔係屋企,如果唔係我邊可以甘FREE上網呀..一係就比佢霸左部電腦,一係佢就清潔緊間書房啦..
哈哈...

洋房

原帖由 echo_seng 於 09-3-28 10:20 發表
各靚媽:

本人就吹水會有下面幾項強烈要求:
1.我強烈要求五月再吹過。我唔等得太耐!

2.不過好唔好下次食日本野,至好就食放題!有名你叫,放題比較岩我呢類好似放監出黎食野的人!

3.如果要分檯坐,唔好同尋日同一組合。

如果 ...

老b媽既要求非常之好,我第一個支持...

洋房

原帖由 NokNam 於 09-3-28 11:35 發表
TKO 親善BB大使吖!!!??? 我隻大肚謙??? 聽講佢又惡又臭脾氣又鍾意扭計噃:;pppp: ~~~ 又俾佢呃咗個有靚EE添!

Iris, 我明白囡囡嗰名嘅意思嘞.... 未warm up 啫, 去多幾次, 包你勁過囡囡 ...

咩你留左條學行帶係小肥羊咩??
使唔使一陣幫你去睇下...小肥羊有冇幫你keep起呀??

洋房

原帖由 NokNam 於 09-3-28 12:08 發表
係呀! 好失敗!
我諗住晏D打去問吓先(唔知佢開咗未)
你會喺MK附近呀?

yes..我住旺角架..
哈哈,小肥羊開左架啦,你試下打去問下,
因為我有次都試過留左件褸係小肥羊,
兩日後我奶奶去開飲茶,問佢地佢都有幫我keep住呀..
你快d打去問下啦....

首頁

尾頁

跳至