跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-5 14:26 發表
各位之前報咗會幫手嘅義工mami,

想麻煩你哋comfirm吓8/3當日上午10點,可否到達酒店現場幫手做準備工夫呢?!

得嘅請報到一下,以方便計算人手分配工作!thankyou so much! ...

我想問吓大家會唔會帶埋bb一齊10點到呀?因為得我c6一個帶bb 到場的話一定唔掂架 (即係一齊出發到場, 不過佢點安排呢?叫佢自己帶個囡行街 ~~~ 一定no way)如果有其他bb & daddies, 佢地有地方的話, 咁就可以放低而我就過黎幫手, 否則我好難甩身, 請指教! 唔好意思又想幫手又咁麻煩添

大宅

原帖由 iris0703 於 09-3-5 17:01 發表
我唸我會一家四口到晒噃, 因我c6唔會自己到架, 個大囡又一定要痴住我, 我唸住c6就抱住細妹, 我就同家姐一齊幫手lor 我記得上次x'mas都係d mami做野, d c6同bb就一齊係地到玩, 我唸今次都可以咁掛 ...

唔該哂, 起碼知道大家都係c6帶bb的話, 唔會得佢一個就得啦, 怕佢攪唔掂, 有伴就掂哂!

咁我地一家三口都10點到, 到時見......好緊張呀

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-5 23:21 發表
我驚到時會有爸爸《激光》出現咋!

見到咁多爸爸一齊湊bb, 場面真係難得, 等我有機會靜雞雞影佢地相先, 再唔係叫攝影師幫佢地影番張"大合照"先啦

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-10 13:43 發表
今日終於有d時間la!鳴謝各位義工mami

﹝排名不分先後﹞
stephanietys、mewmew2、pat0325、精靈女巫、水太太、ling314、iris0703、allyly、etse、forever@friends、tsl0511、可能仲有d義工mami,不過我記唔晒!:hap ...

林林媽, 唔駛咁客氣喎, 幫吓手0者, 你地committees 仲辛苦啦, 出時間又出力又出口(搵 sponsors), 嗰日真係好開心見到咁多families, 可惜我當日已經不在狀態, "牛牛" 地, 阿囡呢~~唔知係咪太早出門, 恩恩未瞓醒就要比我抱走, 攪到佢都好似有少少鼻水, 唉!佢就冇哂事啦, 不過我就........要快d好番, 仲有節目要玩架

gathering ~~ for me 平日晚就會好dd, 唔帶阿囡啦, 大人gathering 會傾得自在d 麻, right?

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-10 23:25 發表
我哋點會賴低你吖!最多俾你帶埋honey & 日謙一齊pot la!

趁熱就 ..... 不如20/3 or 27/3是但一日去小肥羊pot pot 佢la!返咗香港咁耐都未食過佢ar!TST / MK/ TW3間分店都得,大家點睇ar?!

...

我都prefer 27/3, pot pot 都冇所謂, 地點方面, prefer MK, 最中心&方便坐車
又多一個機會向c6請假, 一晚咁多啦, 真係要大家吹吹水互相認識至得

大宅

原帖由 灝灝B 於 09-3-25 22:49 發表
wei ~ wei ~ 入嚟final覆多次人數吖!因小肥羊間房要計min pay!如果少咗人1就要間細d房,如果齊人就照舊!

﹝min pay around $200/per head﹞

其實細房都唔緊要呀, 唔好比人限住收 min pay好d, 怕大家食唔到咁多喎, 各位都係女士, 唔會好大食呱
我同朋友都食過, 都食唔到$200 per head, 所以怕唔怕唔夠數呢
食真係其次, 吹水事大 ~~ haha

大宅

原帖由 iris0703 於 09-3-27 09:58 發表

原來今晚係同班餓鬼食飯

quote]原帖由 echo_seng 於 09-3-27 09:48 發表

姚日媽,真係咁key?我又係播,仲係唔 hot ...

嘩 !今晚真係見識吓咩叫大食, 仲怕大家細食添, 真係呀, 小妹要見識見識先得

大宅

原帖由 echo_seng 於 09-3-28 10:20 發表
各靚媽:

本人就吹水會有下面幾項強烈要求:
1.我強烈要求五月再吹過。我唔等得太耐!

2.不過好唔好下次食日本野,至好就食放題!有名你叫,放題比較岩我呢類好似放監出黎食野的人!

3.如果要分檯坐,唔好同尋日同一組合。

如果 ...

贊成

大宅

原帖由 kkrabbit 於 09-3-31 22:52 發表
哎呀! 妳真係唔知訂呀, 老b都唔知幾醒呀, 佢知道邊個可以飛擒大咬, 邊個唔可以亂黎.

佢知道佢未埋++身, ++已經大喊通知我地, 所以佢唔敢蝦++ga, 不過, 恩恩就..........唉!

...

恩恩都係先禮後兵0者, 咁老b都好識做, 所以臨走時都沙哂 冧啦

首頁

尾頁

跳至