自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

阿嬌好難退出!佢嗰間咩公司先得...佢唔撈要賠天文數字....!會咁容易放佢咩

男爵府

原帖由 bb1228 於 09-3-5 23:48 發表
好心個屎弗嬌收皮啦﹗學柏芝扮可憐,見到真係好想打佢鍋金吖。佢真係唔死到冇用啦﹗不如,索性去做雞啦﹗一時又話天真,一時又話係自己錯,你講晒啦﹗作得就作,enjoy完又話係自己錯。真係收皮啦﹗屎弗嬌﹗:;pppp: :;pppp: :;pppp: ...
佢又肥又無睇頭做咩鬼雞,,,,

複式洋房

原帖由 hiphopmama 於 09-3-5 22:59 發表
他們的故事就似連續劇,不過劇情好悶~~~~~~幾條女同一個男人上床,影D床照,然後5小心泄露,之後幾條女就失蹤,然後事隔一年又出返來,做下大龍鳳~唉~
PS:看左小小新聞報道,阿蕉仲係講自己好傻~好心啦~~~~~ ...

一句講晒: 幾個男女都係cheap到痺!!!

伯爵府

畀面勳章

原帖由 bb1228 於 09-3-5 23:48 發表
好心個屎弗嬌收皮啦﹗學柏芝扮可憐,見到真係好想打佢鍋金吖。佢真係唔死到冇用啦﹗不如,索性去做雞啦﹗一時又話天真,一時又話係自己錯,你講晒啦﹗作得就作,enjoy完又話係自己錯。真係收皮啦﹗屎弗嬌﹗:;pppp: :;pppp: :;pppp: ...

haha!!!

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好頂佢唔順,消失啦,唔該:;pppp: :;pppp: :;pppp:

禁止訪問

別墅

原帖由 lmchan2008 於 09-3-6 01:24 發表
或者拍部"我和陳灌濃的日子",的三级片,將天真及傻的一面搬上银幕,順便改戲路!

hahaha Good idea!

禁止訪問

男爵府

離晒譜..新聞都報埋

複式洋房

講得啱!

原帖由 BBChu 於 09-3-5 23:17 發表
我覺得將佢既訪問片段放在新聞報導, TVB此舉好不智!
My Little Baby........Daddy & Mummy Love You Forever!

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得阿g好慘架,
正如佢所講,
佢就係冇晒私隱,
我諗應該仲會有好多人,
一見到佢個樣,
就諗起佢係d相入面個樣,
我都好同情佢架~~

但....... 對佢真係冇好感囉........

公爵府

好心啦,連新聞都上埋,咁樣只會令人更加反感囉
txb幫佢直接變成害佢,再加上佢係又喊唔係又喊,俾人感覺好假同刻意搏同情, 同上次俾人偷影又喊,無乜分別....
都係扮出黎

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢出黎仲有無人聽佢d歌?睇佢d戲?無謂出黎獻醜!:;pppp:
佢出黎d人咪永遠記得佢d牀照,有邊位男主角肯同佢拍擋?而且套戲一定扑直晒!
不如轉型拍3級啦~~~~ 一定大旺,仲有號召力,唔駛點宣傳,仲有可能搵到條水魚收起你做私房菜!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

飯局祇是一個節目專訪,又唔係突發新聞,無線新聞點解要播飯局片段,真的匪夷所思,簡直令新聞台格大大減低,地位何存呢!

係咪有人卑壓力新聞部呀,無左編採自主呀!否則那些所謂的新聞專業人員,請好好檢討自己的專業操守,維持高質素製作吧!

男爵府

原帖由 lmchan2008 於 09-3-5 23:35 發表
阿嬌如果諗通,為家人,應該退出啦
係啦,洗少D,著少D名牌,賣左D樓,過D簡單生活,揾返自己,會開心好多架。

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

可唔可以唔好成日講阿嬌呀,好Q煩呀!

令我又諗返起佢D相

大宅

我都好反感,點解新聞台要播埋D咁既片段?
本身改革已經變得不倫不類,依家仲要播埋娛樂新聞;我相信新聞部既員工一定不是味兒,原來阿陳總真係隻手遮天,首先做主持,遲d連新聞主播都做埋......唉,我都明白大家都係搵啖食,不過over左真係令人好討厭;尊重吓新聞,唔好成日話觀眾鍾意睇呢d野,依家係你地逼我地睇埋d咁既野!!!!!

珍珠宮

畀面勳章

我真係無興趣睇佢地既野...
依家平日一到9點半,我就轉去明珠台..下星期應該會再早d.8點半就轉...

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 janetgordon 於 09-3-6 10:50 發表
我都好反感,點解新聞台要播埋D咁既片段?
本身改革已經變得不倫不類,依家仲要播埋娛樂新聞;我相信新聞部既員工一定不是味兒,原來阿陳總真係隻手遮天,首先做主持,遲d連新聞主播都做埋......唉,我都明白大家都係搵啖食, ...

前晚睇佢播11點幾天氣報告時.個天氣姐姐話聽日係"驚蟄",提人打小人...我覺得好攪笑...

大宅

原帖由 arale1668 於 09-3-6 10:53 發表

前晚睇佢播11點幾天氣報告時.個天氣姐姐話聽日係"驚蟄",提人打小人...我覺得好攪笑...

我老公話點解依家報天氣咁多廢話?

首頁

尾頁

跳至