在職全職

跳至

首頁
12345...99

尾頁

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

花花

你今天買好送,煲好湯湯喇......c6回家吃飯嗎?

我c6今天起程公幹.....4天行程.....

今天有雨有霧....重有d凍.....

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-6 11:14 發表
花花

你今天買好送,煲好湯湯喇......c6回家吃飯嗎?

我c6今天起程公幹.....4天行程.....

今天有雨有霧....重有d凍.....

sorry..係隔離 到唔記得番黎傾......
我今日唔c煲湯......因昨天煲了.....
我隻6日日係屋企食....無得懶.....家陣+多個老豆..
都係一樣...
你今日隻6公幹...咪可以碟頭飯囉....唔c煮咁多樣..
係啊...天氣又涼咗..你要小心身體..著多件衫喲..

伯爵府

原帖由 ixzp 於 09-3-6 08:27 發表

無喎!我費事係佢最傷心既時刻再落井下石,好似唔係幾好咁。比着我,個心實好慌架麻:;pppp: 佢打比我,我第一句剩係提佢快D cut咭,佢即刻話:係喎!咪即刻打熱線。
佢都有話比我聽廣州同香港一樣,突然落大雨,佢啱啱見完過客,趕去食 ...

哇鞋...你d...EQ 幾好噃.....
其實又係嘅....鬧都無用....都唔見咗咯..
佢自己都唔想嘅....當破財擋災喇....

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

更係呀會啦!!!!!!無菜菜食麻.....唔得唔得....我自己都唔得....只可簡單....不可不煮.....

原帖由 fafa10322 於 09-3-6 12:08 發表

sorry..係隔離 到唔記得番黎傾......
我今日唔c煲湯......因昨天煲了.....
我隻6日日係屋企食....無得懶.....家陣+多個老豆..
都係一樣...
你今日隻6公幹...咪可以碟頭飯囉....唔c煮咁多樣..
係啊...天氣又 ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

晏晨呀,太太們。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

吾見左野,佢自己都吾想,你好啺番佢呀。我媽咪試過吾見手機,發覺時第一時間去cut 咭,點知‥‥已經俾D"不嬲冬拉" 打左佢 $1800(打番去越南) ,呢筆 IDD 費係報失前打,吾可以吾俾,佢肉赤左成個月。

原帖由 ixzp 於 09-3-6 11:27 發表

無喎!我費事係佢最傷心既時刻再落井下石,好似唔係幾好咁。比着我,個心實好慌架麻:;pppp: 佢打比我,我第一句剩係提佢快D cut咭,佢即刻話:係喎!咪即刻打熱線。
佢都有話比我聽廣州同香港一樣,突然落大雨,佢啱啱見完過客,趕去食 ...

瑪瑙宮

你真叻....咁知定既.......

食飯未呀,呀女回來未,今日使唔使學野.....

原帖由 cwlee 於 09-3-6 12:43 發表
晏晨呀,太太們。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我都好鍾意食菜,今晚個餐好簡單,菜乾排骨粥:lol 。

原帖由 emily22 於 09-3-6 15:19 發表
更係呀會啦!!!!!!無菜菜食麻.....唔得唔得....我自己都唔得....只可簡單....不可不煮.....

瑪瑙宮

嘩!!!!!!

乜會有d咁既事,會發生架?好得人驚呀,唔見電話已唔開心,重唔見埋$$添,真係好恐怖

原帖由 cwlee 於 09-3-6 12:50 發表
吾見左野,佢自己都吾想,你好啺番佢呀。我媽咪試過吾見手機,發覺時第一時間去cut 咭,點知‥‥已經俾D"不嬲冬拉" 打左佢 $1800(打番去越南) ,呢筆 IDD 費係報失前打,吾可以吾俾,佢肉赤左成個月。

...

瑪瑙宮

係就係簡單左d,不過好好味喎!正............

你c6未回來嗎?

原帖由 cwlee 於 09-3-6 12:53 發表
我都好鍾意食菜,今晚個餐好簡單,菜乾排骨粥:lol 。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

因電話公司講除非你有証明係被人偷左的期間打,如果吾係呢筆費用一定由持咭者負責,佢地仲話係香港吾見手機,大多數係"不嬲冬拉"偷兼一定狂打番去越南,各位小心,小心。

原帖由 emily22 於 09-3-6 15:54 發表
嘩!!!!!!

乜會有d咁既事,會發生架?好得人驚呀,唔見電話已唔開心,重唔見埋$$添,真係好恐怖

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

大老爺要下星期尾至番,佢都吾想飛住,因佢位寶貝明天 big day,要去中學面試,本來一齊去,但工作要緊,冇辦法啦

原帖由 emily22 於 09-3-6 15:59 發表
係就係簡單左d,不過好好味喎!正............

你c6未回來嗎?

瑪瑙宮

哦!多謝提醒.....以後緊記.....

原帖由 cwlee 於 09-3-6 13:07 發表
因電話公司講除非你有証明係被人偷左的期間打,如果吾係呢筆費用一定由持咭者負責,佢地仲話係香港吾見手機,大多數係"不嬲冬拉"偷兼一定狂打番去越南,各位小心,小心。

...

瑪瑙宮

ic ,女加油吧!比心機......

原帖由 cwlee 於 09-3-6 13:10 發表
大老爺要下星期尾至番,佢都吾想飛住,因佢位寶貝明天 big day,要去中學面試,本來一齊去,但工作要緊,冇辦法啦

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

佢面試間中學係沙田區(自己中學),我吾會俾佢留係馬鞍山讀中學,因為呢樹冇乜好學校,兼學生質素麻麻。

比心機!中學都係馬鞍山?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

佢定過我,反而我有D緊張,加油呀。

原帖由 emily22 於 09-3-6 16:15 發表
ic ,女加油吧!比心機......

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

當然知定啦,因為我係"冰雪聰明"的媽媽(係咪想 )。今早同D同學仔媽咪一齊食早餐,因明天大日子, talk 左成朝兼食到好飽,今午呢餐可以慳番。
陣間大軍殺到,大小姐同佢班同學上黎做美勞,我話開大食會就真,班靚女落左 order 要食芒果布甸 N 香草雞翼,布甸昨日己整好,雞翼陣間煎,似吾似開 party。

原帖由 emily22 於 09-3-6 15:51 發表
你真叻....咁知定既.......

食飯未呀,呀女回來未,今日使唔使學野.....

瑪瑙宮

ic ,明白

原帖由 cwlee 於 09-3-6 13:15 發表
佢面試間中學係沙田區(自己中學),我吾會俾佢留係馬鞍山讀中學,因為呢樹冇乜好學校,兼學生質素麻麻。

比心機!中學都係馬鞍山?

瑪瑙宮

哇.....都好豐富喎!外賣呀唔該

原帖由 cwlee 於 09-3-6 13:26 發表
當然知定啦,因為我係"冰雪聰明"的媽媽(係咪想 )。今早同D同學仔媽咪一齊食早餐,因明天大日子, talk 左成朝兼食到好飽,今午呢餐可以慳番。
陣間大軍殺到,大小姐同佢班同學上黎做美勞,我話開大食會就真,班靚女落左 or ...

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 fafa10322 於 09-3-6 12:13 發表

哇鞋...你d...EQ 幾好噃.....
其實又係嘅....鬧都無用....都唔見咗咯..
佢自己都唔想嘅....當破財擋災喇....

唉!學你話,鬧都無用,有時都覺得佢好辛苦,一個人顧成頭家,都好慘架喇,邊樹鬧得落呀!

首頁
12345...99

尾頁

跳至