興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

我心愛狗女女今年10歲多d,從來無諗過佢會病得甘突然,病前幾日去街玩仲好精靈生猛,2日後開始唔舒服由睇醫生幾日就走左,今日終於送完最後一程,個心仲好難受,一諗起佢眼淚就不停留,唔敢係屋企講好掛住你,驚你聽到唔捨得前進,相信我我會好起來,只是要一點時間,我地會再見,乖女

侯爵府

好媽媽勳章

讓牠長存心中,主人好好保重~

複式洋房

回覆樓主:

我好明白... 我家小狗xmas都走左,RIP

男爵府

畀面勳章

JJXKT 發表於 18-1-21 11:17
我好明白... 我家小狗xmas都走左,RIP

一齊加油!

男爵府

畀面勳章

pattonwong 發表於 18-1-21 00:37
讓牠長存心中,主人好好保重~

謝謝你

大宅

一年前我都有過最傷感的時期! 願你比我更快走出陰霾,祝福你, 同時祝願小狗在另一淨土, 得享自在!

男爵府

畀面勳章

回覆樓主

謝謝你,我會努力將淚水化為力量支持毛孩

男爵府

回覆 藍星人民 的帖子

我以前吾明白呢種感受,覺得啲人為寵物離開傷心成咁好儍,但自從狗狗隻眼有事,我竟然好難過,原來人同寵物的關係可以咁奇妙。 樓主狗狗得10歲吾係好老就突然離開,真係好難接受,願樓主早日走出陰霾。

『然而我告訴你們,就是所羅門極榮華的時候,他所穿戴的,還不如這花一朵呢!』
馬太福音六章29節

男爵府

畀面勳章

回覆 estw 的帖子

謝謝你, 祝你狗狗眼睛早日康復

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

回覆 藍星人民 的帖子

我明白你心情,可以用時間沖淡我養左隻狗12年,突然心臟病發走左,我個心慌晒,由出事到攞住骨灰回家我都係一日處理好。

男爵府

畀面勳章

回覆 amychann 的帖子

我又好怕時間沖淡埋我對佢的回憶..

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

藍星人民 發表於 18-1-20 22:15
我心愛狗女女今年10歲多d,從來無諗過佢會病得甘突然,病前幾日去街玩仲好精靈生猛,2日後開始唔舒服由睇醫 ...

首頁

尾頁

跳至