夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說今日離遠交收見到臭x糖果小三,嘩,佢果然look大對眼睇住我,我好驚 無拉拉話人地送中指比佢,仲夠胆send whatsapp嚟回我,真係不得不比個叻你。扮破產賤男,話曬依嫁係S group膠層director,吾怪得吾比學費,原來要供奉隻x。需然你夠胆send完嘢嚟就block我,我咪公開回你攞。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我記得個賤男和隻雞都有上BK,
有乜野上來講就得。

樓主,乜賤男唔係F糖果店老闆咩?
做乜玩破產?
係咪隻雞克住佢?報應呀

大宅

soso1227 發表於 18-1-21 19:06
有乜野上來講就得。

係佢聲稱自己破產,但我比左幾百元去check過,根本無呢回事,佢滿口大話,為左吾比學費吾比善養費,去到幾盡都得拉。

大宅

soso1227 發表於 18-1-21 19:06
有乜野上來講就得。

真係堅黑,我真係攞過佢地個相同八字比人算過

大宅

卡爾 發表於 18-1-21 22:18
真係堅黑,我真係攞過佢地個相同八字比人算過

kylie HC , 吾該你兩隻奸夫淫婦吾好甘公開,要公開就簽紙離婚,婚又吾離,錢又吾比,又甘公然係fb晒自己係小三

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

卡爾 發表於 18-1-21 23:33
kylie HC , 吾該你兩隻奸夫淫婦吾好甘公開,要公開就簽紙離婚,婚又吾離,錢又吾比,又甘公然係fb晒自己係 ...

個男人唔肯離婚,即是奸夫淫婦,佢仲好意思fb公開???題外話,
小三個口堅大,
仲大過賤男個口!

大宅

soso1227 發表於 18-1-21 23:51
個男人唔肯離婚,即是奸夫淫婦,佢仲好意思fb公開???題外話,
以前小三個下巴冇咁尖,究竟係角度問題? ...

好明顯係p左圖 ,佢個躉,龍躉咁大,對腳象腿甘粗,你話個面有無甘尖?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 卡爾 的帖子

小三個口仲大過賤男,相學上應該都食窮個男人

子爵府

卡爾 發表於 18-1-21 18:32
話說今日離遠交收見到臭x糖果小三,嘩,佢果然look大對眼睇住我,我好驚 無拉拉話人地送中指比佢, ...

分居兩年就可離婚,到個賤男話事可以唔離,到時到佢唔比善養費,佢唔比就去小額錢債審裁處告佢,再唔比就申請佢破產,佢甘喜歡話自己破產就成佢貴言,不過個男人個相甘衰,破產真系遲早的事。

記得留低隻賤臭雞whattsap 打優你的留言(可能是賤雞遺言) ,佢再攪你就用來做証明報警拉鬼佢。

前排隻賤男唔系有小四,唔知幾時有小五,等睇賤男破產和賤雞比人非的結局。我信天有眼。

大宅

小虎豬媽媽 發表於 18-1-22 00:19

分居兩年就可離婚,到個賤男話事可以唔離,到時到佢唔比 ...

小四個件事我都係聽返嚟概啫,見到概人都識佢同知小三咩樣,所以吾會睇錯。不過人地梗係打死吾認,等小三慢慢受,真係比佢贏曬。

子爵府

回覆樓主

其實用「通姦」可以即時離婚嗎?如果可以就即時申請贍養費,佢話晒係老闆,如果吾比就申請佢破產;條女攪人老公仲咁寸....無恥到咁,我會祝福佢早日有報應!

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

卡爾 發表於 18-1-21 23:33
kylie HC , 吾該你兩隻奸夫淫婦吾好甘公開,要公開就簽紙離婚,婚又吾離,錢又吾比,又甘公然係fb晒自己係 ...

賤人賤樣賤格

首頁

尾頁

跳至