在職全職

跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

有無係荃灣返工 或者住附近ge 媽咪入來交流下啦..
我係有線呢頭返工架,有無媽咪係附近呀? 呢度真係荒島來架..又無地方食野,想落去行下都無地方行.. ,好慘..

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

quote]原帖由 雋雋B 於 09-6-21 20:31 發表

hello, 荃灣浸信ok, 之前我囝囝係仁濟讀全日,都ok架.. [/quote]

我同事個b係仁濟育嬰院讀緊,佢話d位大多留返比育嬰院升上去...我問過要歲半先可報名..你個b係點入,係大b or細b...我亞b9月...多謝你回覆

子爵府

原帖由 SAGO 於 09-6-20 12:05 發表
我住係荃灣...想幫小朋友係區內找幼兒園..你地覺得邊間好...上去談幼/兒稚園topic.大多數講九龍塘個d名校.比d意見好嗎?thanks ...

hello, 荃灣浸信ok, 之前我囝囝係仁濟讀全日,都ok架..

子爵府

原帖由 nono913 於 09-6-17 16:28 發表
我都好耐無上來啦,你公司搬左去邊呀...

去左尖沙咀呀, 由頭走到尾..$$ 同時間都唔見左..

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我住係荃灣...想幫小朋友係區內找幼兒園..你地覺得邊間好...上去談幼/兒稚園topic.大多數講九龍塘個d名校.比d意見好嗎?thanks

別墅

大家,,我新來ga,,,係荃灣,近樂悠居附近返工,,,,我個上年8月出世

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我都好耐無上來啦,你公司搬左去邊呀...

原帖由 雋雋B 於 09-6-16 12:08 PM 發表
好耐無上來啦... 因為公司搬左呀..所以唔得閒上來

大宅

各位好, 我住及返工都在葵芳附近的 您們好
對的 現時經濟間間公司都要想辦法去減少開支, 只要各位做好本份, 相信公司是不會栽的

子爵府

好耐無上來啦... 因為公司搬左呀..所以唔得閒上來

子爵府

原帖由 tszyau2000 於 09-5-13 00:30 發表
"塞翁失馬...焉之非福"
加油努力ar..相信好快搵番份工好工ka

無錯..

水晶宮

"塞翁失馬...焉之非福"
加油努力ar..相信好快搵番份工好工ka
原帖由 sasa0208 於 09-5-12 15:47 發表
無原因架!我公司一向都好鐘意炒人,今次到我囉。
咁上年10月請左個阿姐返黎做a/c同admin我已經無乜野做。捱到而家先炒我,同埋之前屈我返長短週都知有一日會炒我啦! ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我會架喇,多謝!

原帖由 雋雋B 於 09-5-12 20:07 發表
既然成左事實, 就加油搵工啦..唔使灰心架...

子爵府

既然成左事實, 就加油搵工啦..唔使灰心架...

子爵府

點解甘突然架?無講咩原因咩?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

無原因架!我公司一向都好鐘意炒人,今次到我囉。
咁上年10月請左個阿姐返黎做a/c同admin我已經無乜野做。捱到而家先炒我,同埋之前屈我返長短週都知有一日會炒我啦!

水晶宮

點解甘kei ...發生咩事ar..因咩事炒你ar ..定係公司減成本裁員咋..之前無聽你講過公司有咩異樣ka..仲記得好似話你e個位都叫穩陣...
原帖由 sasa0208 於 09-5-11 13:27 發表
各位我就真係比公司炒左喇!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

咁突然既...

原帖由 sasa0208 於 09-5-11 01:27 PM 發表

象牙宮

子爵府

good morning..........
好耐都唔得閒上來啦...
見你地都係度講裁員d野, 真係聽到個心都好up.. 希望"海蕭" 快d過去啦..

水晶宮

我都係甘樣同我老公講ka..講真ar...e d野根本吾到我地d打工仔控制...日日諗住都無用ka..米棧自己吾開心..倒不如煮到lai至算..
原帖由 nono913 於 09-5-6 09:56 發表
Good morning ~ ~

聽到裁員呢d消息真係會唔好開心,因為,
我hb成日都話唔知幾時會輪到佢,唯有同佢
講..."殺到黎先算啦,都唔擔心得咁多啦",
只好自我安慰啦...

...

首頁
12345...14

尾頁

跳至