在職全職

跳至

首頁
12345...14

尾頁

水晶宮

好ar...無問題...幫你order定ar...

甘我地搵機會約定日子lunch ar..基本上我一至五都ok...
原帖由 雋雋B 於 09-3-11 17:05 發表

我有時都會去吉之島食野,不過到有人點左野先得,如果唔係我就唔够時間囉..

水晶宮

好ar...搵日大家約埋lunch
原帖由 Mo~Ni 於 09-3-11 20:19 發表

樂滿好多人呀
我有時去冠荃都好多人
宜家一係帶飯, 一係去荃灣廣場

子爵府

原帖由 tszyau2000 於 09-3-11 21:54 發表
好ar...搵日大家約埋lunch

好呀,約個時間一齊食lunch啦.. 不過真係要你地幫忙order 定先..唔係唔够時間..

子爵府

原帖由 Mo~Ni 於 09-3-11 20:19 發表

樂滿好多人呀
我有時去冠荃都好多人
宜家一係帶飯, 一係去荃灣廣場食

Mo~Ni
樂滿唔係已經執左了咩? 我行過去都無開囉..??

子爵府

原帖由 hoanita 於 09-3-11 20:15 發表
行去Panda 要成15分呀, 所以都好少去,
最遠都係去寶石, 扒王果頭.....

係喎..寶石果頭都有幾間野可以食..我鐘意果度有間雲南米線..都ok..

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我果位行去邊都差唔多架啦!
油媽而家係咪返工無得上網同msn呀??
好呀,搵日一齊食lunch啦。好悶呀.....有個同事又成日痴住我同另一個同事一齊食飯,間唔中食下就話,佢1星期起碼有3-4日跟住黎

原帖由 tszyau2000 於 09-3-11 21:50 發表
原來你都行到去e 頭食ka..太好la..我地又有機會lunch la ..話時話都好耐無一齊lunch ...wei..wei..分分鐘可以搵埋nono 一齊食wor

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

係執左。
之前仲諗佢係咪真係裝修。
不過我好少係咁近食lunch

原帖由 雋雋B 於 09-3-12 12:10 發表

Mo~Ni
樂滿唔係已經執左了咩? 我行過去都無開囉..??

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

咁耐冇一齊lunch,一叫即到啦...

原帖由 tszyau2000 於 09-3-11 09:50 PM 發表
原來你都行到去e 頭食ka..太好la..我地又有機會lunch la ..話時話都好耐無一齊lunch ...wei..wei..分分鐘可以搵埋nono 一齊食wor

禁止訪問

象牙宮

愉景都無乜喎,我如果得自己一個都會食下food court既。

原帖由 jojo-bb 於 09-3-12 13:56 發表
其實係白田霸街呢頭都無乜野食, 不過經常行過去愉景新城..

大宅

我就返屋企食 , 唔洗煩
原帖由 sasa0208 於 09-3-12 14:03 發表
愉景都無乜喎,我如果得自己一個都會食下food court既。

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

MSN 就無ar...上網我暫時lunch 先上下..始終後面有姐吾方便...成日有人陪你食吾好咩
原帖由 sasa0208 於 09-3-12 12:15 發表
我果位行去邊都差唔多架啦!
油媽而家係咪返工無得上網同msn呀??
好呀,搵日一齊食lunch啦。好悶呀.....有個同事又成日痴住我同另一個同事一齊食飯,間唔中食下就話,佢1星期起碼有3-4日跟住黎

...

水晶宮

原帖由 nono913 於 09-3-12 12:26 發表
咁耐冇一齊lunch,一叫即到啦...

大宅

係呀 , 我住荃灣架 ,公司得我同我老板 & 老闆娘 , 佢地叫外賣 , 好彩住得近有得返去食 , 如果唔係日日都係得一個人都唔知點算好
原帖由 jojo-bb 於 09-3-12 14:50 發表

bonnie1103c
你住呢頭咩? 係甘就梗係返ok 食啦..

大宅

係呀 , 我住荃灣架 ,公司得我同我老板 & 老闆娘 , 佢地叫外賣 , 好彩住得近有得返去食 , 如果唔係日日都係得一個人都唔知點算好
原帖由 jojo-bb 於 09-3-12 14:50 發表

bonnie1103c

大宅

係呀 , 我公司得我同老板 & 老闆娘 , 佢地叫外賣 , 好彩住得近可以返去食 , 如果唔係日日都係得我一個人都唔知點算

bonnie1103c

大宅

係呀 , 我公司得我同老板 & 老闆娘 , 佢地叫外賣 , 好彩住得近可以返去食 , 如果唔係日日都係得我一個人都唔知點算

bonnie1103c

大宅

bonnie1103c

首頁
12345...14

尾頁

跳至