自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

魅力王子 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 沙沙 於 2009/3/6 15:53 發表
我自己2月20日開始減的

到今日3月6日減了18磅

減少食量..戒食'電'粉質食物..每日做20-30分鐘運動..飲瘦身類既茶

目標: 105磅

距離仲好遠

咁你平時食d咩架?可唔可以講下,等我參考下,我都想減呀?

伯爵府

原帖由 一仔媽咪520 於 2009/3/6 16:09 發表
:-( 我要减几十磅呀:-(

我都係呀!!點搞呀?!

伯爵府

原帖由 沙沙 於 2009/3/6 16:10 發表

呢家我早上食蕉1條, 午和晚都咸麥皮一碗...
之前個星期就早上食apple1-2個..但有媽咪話係'電'粉質..又改左食蕉...晚上食白肉一塊和半碗青菜

我下午做4-6個字腳步機和sit up..有時攰做4個字.. ...

咁樣食法好肚餓wor,等我都試下,不過唔知捱得幾耐!

伯爵府

原帖由 吱仔與lo仔 於 2009/3/6 16:39 發表
係呀, 我介唔到口架, 所以寧願做運動~~mouth:mouth:" />

不過開頭個幾日好辛苦架, mouth:mouth:" /> 捱過咗就ok, 好似禽晚咁落雨, 我都照走落街跑步

跑步,我唔得架! 我一跑起全身d肥肉實好壯觀,我驚人笑我.

伯爵府

原帖由 sinnacat 於 2009/3/6 20:02 發表
我之前食諾X婷食左成五個幾月,都係減左十磅到,比起目標仲爭十幾磅,衣家停左差不多一個月,暫時無反彈,睇怕都係要的起心肝做運動LA。

請問你邊度買架?呢隻藥好似需要醫生紙.

伯爵府

原帖由 sinnacat 於 2009/3/6 20:18 發表
SZEYEE1999:請問你邊度買架?呢隻藥好似需要醫生紙.

我係醫生開既,再配埋一D吸脂丸、去便丸.....咁。 [/quote]
係唔係咩醫生都得呀?醫生係唔係一俾就俾一個月藥呀?大概幾銀呢?唔好意思咁多野問!

首頁

尾頁

跳至