嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我就生喇~朋友送左部Chicco Stroller Cortina俾我,好令好易收,但係好似好大部好重咁,
唔知要唔要好(諗住唔要就賣左佢),請問用過or用緊既你地,覺得好唔好用呢?
去商場上落會唔會唔方便?入餐廳酒樓會唔會好辛苦?去超級市場同店舖會唔會好麻煩??有冇路人用好奇怪既眼光望架bb車??
唔該各位俾d意見,thx

大宅

我囡囡(2 mths baby) 用緊. 我自己覺得好用, 因為是 for new born baby 的.

坐 MTR 是沒有問題的, 去商場 or 餐廳酒樓都沒有問題; 但我想巴士上落會比較唔方便; 我大都數是推bb去海濱走廊散步, 所以Chicco Stroller Cortina 是適合我的需要.

原帖由 elvaman 於 09-3-6 16:18 發表
我就生喇~朋友送左部Chicco Stroller Cortina俾我,好令好易收,但係好似好大部好重咁,
唔知要唔要好(諗住唔要就賣左佢),請問用過or用緊既你地,覺得好唔好用呢?
去商場上落會唔會唔方便?入餐廳酒樓會唔會好辛苦?去超級 ...

大宅

in fact around how much will it cost ?

原帖由 esther 於 09-3-6 20:31 發表
我囡囡(2 mths baby) 用緊. 我自己覺得好用, 因為是 for new born baby 的.

坐 MTR 是沒有問題的, 去商場 or 餐廳酒樓都沒有問題; 但我想巴士上落會比較唔方便; 我大都數是推bb去海濱走廊散步, 所以Chicco Stro ...

複式洋房

原帖由 V08 於 09-3-6 20:58 發表
in fact around how much will it cost ?

好似仲賣緊$3xxx

男爵府

畀面勳章

回覆 # 的文章

我都用緊依架車,好好用,只係搭巴士要收車就麻煩咗d,如果平時多數搭mtr就無乜大問題!

民房

我喺BB出世前買呢部車,當時淨係諗住初生到識行都用得幾抵吖. 點知自己個BB原來係大隻B,好彩架車設計夠寬敞,如果唔係一早就要換車啦,過上的士、巴士或上落樓梯必須要加上其他大人幫手,搭地鐵要揾闊閘機囉.

首頁

尾頁

跳至