自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

錯事做過唔少, 但係無影過淫照喎.

原帖由 Minatabo03 於 09-3-7 15:01 發表
人誰無過? 如果佢地是我們自己的女兒, 我們做父母一定會支持! 如果佢地是我們識得的好朋友, 我們還是會同情並鼓勵振作! 她們只是一些做過錯事的年青人, 給點包容, 難道我們年青時沒有做錯過任何事?

p.s. I'm not he ...

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

開燈都唔比呀 )))) 更何況影相 !

原帖由 Sindy 於 09-3-8 01:07 發表

好清楚丫,結果係d相出晒黎,而家已經唔係講緊啱唔啱既時候,係個阿姐話:唔通藝人唔可以有性愛咋,咁個個都知,正常既夫婦,都一定有搞架啦,點樣d相出晒黎,唔係重點(在小朋友黎講),重點係佢地除晒衫比人睇晒丫麻,都係果 ...

別墅

原帖由 Mandychow 於 09-3-7 17:16 發表
我都唔明, 人地做錯左D咩事先, 點解要講到人地咁差, 人地只係同佢愛的人做愛, 影左D相, 好唔好彩俾人偷左, 發放出去啫, 佢先係受害者, 點解要講到人地咁淫賤, 又叫人地去拍三級片, 去做雞, 呢D係佢地的私人生活, 唔 ...

"咁請各位父母, 請你地都唔好再做愛啦, 因為你地都係你家中小孩子的偶像, 都係佢地的榜樣, 萬一有一日你地響家中做愛時, 被小朋友看見, 你D小朋友就會話你淫賤, 唔配做佢地的父母"

Non-sense. Are you saying that gill and edisxn are mother and father? Sex is not immoral. What we do not support is easy sex or sex with different partners for young people. If you are mother or father, do you want your daughter to have sex with many young men before marriage and tell you there is nothing wrong with such relationship? Will you ask your daughter to have sex with a man just because she does not want to lose him?

別墅

原帖由 fskaren2002 於 09-3-7 21:08 發表
其實狂踏亞gill同栢g d人真係好有問題, 真係好似有病咁! 佢地d人何止IQ低,EQ都好低...
成日喺度話人地有幾cheap有幾濺, 乜你地係亞gill同栢g老豆老母咩, 有資格批評人咩?
佢地只不過係打演藝屆嘅一份工咋, 係唔會影 ...

好認同你嘅講法...我都覺得嗰d人好有問題...可能真係有病...如果唔係好地地一個人又點會鐘意出言侮辱別人...不懂得尊重別人...心地好極有限

別墅

原帖由 cokcok28 於 09-3-8 02:56 發表

"咁請各位父母, 請你地都唔好再做愛啦, 因為你地都係你家中小孩子的偶像, 都係佢地的榜樣, 萬一有一日你地響家中做愛時, 被小朋友看見, 你D小朋友就會話你淫賤, 唔配做佢地的父母"

Non-sense. Are you saying th ...

無錯

子爵府

好媽媽勳章

其實咪要搞清楚一啲嘢呢,佢哋由始至終都無諗住啲相被外人睇,只不過有人擅取咗人哋嘅相再公開,但啲人懶係有道德公義去評論人嘅品格,驚呢單事件會教壞自已嘅仔女,如果將來自已嘅仔女教唔到,或者有同類事件發生喺自己親人身上,都可以賴社會,賴那些公眾人物,自己無晒責任。

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 sharonchung 於 09-3-8 12:49 發表
其實咪要搞清楚一啲嘢呢,佢哋由始至終都無諗住啲相被外人睇,只不過有人擅取咗人哋嘅相再公開,但啲人懶係有道德公義去評論人嘅品格,驚呢單事件會教壞自已嘅仔女,如果將來自已嘅仔女教唔到,或者有同類事件發生喺自己親人身上 ...

我諗絕大部份既家長發言,唔係評論佢有幾淫賤,可能係屋企,閂埋房門,你同我仲淫過佢都未定,但而家覺得佢作為一個小朋友既偶像,而穿左煲,無左形象,仲係咪適合做小朋友既偶像呢?唔理佢係點流左d相出黎,自願/唔自願,形象係無左就無左,仲要賴死唔走仲乜,為既只係搵錢,仲抵幫咩?

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 mrsright 於 09-3-8 13:25 發表
我認為大眾會反感亞嬌多過pg, 係因為亞嬌之前表現同現實既反差,

例如一個人, 佢成日自認唔會撩鼻屎, 仲話撩鼻屎行為無恥. 自己唔鍾意撩鼻屎, 但係有一日, 佢私底下撩鼻屎, 仲自願影相, 點知D相流傳左出黎

首先, ...

係啦,keep得到咪佢好野囉,keep唔到算佢功力唔夠,圈中大把雞蟲,無人踢爆,咪無事囉,佢地同我地完全無關既人,表面做得到就算啦,唔會深究佢地,但佢判斷錯左,以為無事,點知流左d相出黎,可以話唔關佢事咩?

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Sindy 於 09-3-8 13:29 發表

我諗絕大部份既家長發言,唔係評論佢有幾淫賤,可能係屋企,閂埋房門,你同我仲淫過佢都未定,但而家覺得佢作為一個小朋友既偶像,而穿左煲,無左形象,仲係咪適合做小朋友既偶像呢?唔理佢係點流左d相出黎,自願/唔自願,形象係 ...

假設性問題〈唔好嬲〉。當然,你閂埋房門,外人梗係唔知你有幾淫賤,因為根本無諗住俾人知,俾人見。但係到而家係有人不知就裡就俾外人公開咗,受害人嘅私隱故然受到傷害,仲要俾人dump雞蛋,是否有啲是非不分??

男爵府

每一個人自己過去做過既事都要自己一力承擔個結果, 世人是否同情你係一回事, 唔好期望自己慘世界就會同情自己, 呢個係現實世界, 我窮都想有人同情我, 比d錢我洗呀, 事實係唔會架嗎!!!!!!!!!!!!!!!!

人人都想呢度似天堂, 沒可能, 現實世界係咁, 有人想世界變得有愛心, 但其實好難囉!

公爵府

原帖由 ibmabc 於 09-3-8 14:18 發表
每一個人自己過去做過既事都要自己一力承擔個結果, 世人是否同情你係一回事, 唔好期望自己慘世界就會同情自己, 呢個係現實世界, 我窮都想有人同情我, 比d錢我洗呀, 事實係唔會架嗎!!!!!!!!!!!!!!!!

人人都想呢度似 ...

你講得對
我試過以前份工唔開心0下0下比人針對,忍不住喊,都比人串博同情....
社會有時就係0甘現實

別墅

我不是粉絲﹐但係作為普通人, 在我們的人生上也是不斷有人給予我們機會改過, 少不更事, 人總是會有犯上錯,選擇錯的時候..... 現今社會的趨勢不好....索k偷竊吸毒的人..家人都會痛不欲生,痛駡教訓~最後呢..還不是會叫你痛定思痛~給予你一個機會...為的是什麼...是希望明白記住當日的教訓,不要再犯,希望一個錯誤不會抹煞你的未來...

真的~人言真的很可畏,可以磨滅一個人的意志,甚至可以去殺掉一個人,去把一個人推上絕路,我們姑勿論阿嬌是真心的或是真是你們口中的偽人,但希望可以給她一個証明自己的機會和時間,要不假如她的犯上滔天才把她推上斷頭台吧~~我真的不希望不懂人家心裏真正想法的我們~去主觀的判定阿嬌心裏是真心或是虛偽...該由時間去証明一切~真的不希望我們小小的言論終有一天會令到一個與我們沒跟本相干的人變成報紙頭條~

阿嬌受不了壓力,自殺死亡!

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

agree
原帖由 mrsright 於 09-3-8 18:15 發表

如果佢選擇要死, 咁佢對唔住既人, 係佢自己家人,

一個小學生, 都可以因為爸爸唔比出街而選擇跳樓. 難道將所有錯, 推向出言既人, 就係最正確

相反, 如果有人因為見到佢既行為, 頂唔順去自殺, 係咪就係亞嬌迫死個 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 朋友媽 於 09-3-8 15:19 發表
我不是粉絲﹐但係作為普通人, 在我們的人生上也是不斷有人給予我們機會改過, 少不更事, 人總是會有犯上錯,選擇錯的時候..... 現今社會的趨勢不好....索k偷竊吸毒的人..家人都會痛不欲生,痛駡教訓~最後呢..還不是會叫你痛定思痛~給 ...

佢都有講過會驚d相漏出黎,叫人放好d,佢預左呢個壓力架啦,頂唔順就唔好做囉,好簡單既道理

首頁

尾頁

跳至