跳至

首頁

尾頁

大宅

肚臍下小小脹脹地,不過仍然著緊以前啲牛仔褲(貼身既)

大宅

我個胸都大左,尤其係夜晚。感覺好似生第一個之後谷奶咁。
我之前有好小既肚腩,而家2個幾月,個肚腩明顯大左,重有小小胃腩,我估係子宮大左,生過一次肚皮又鬆啲,於是將之前收埋左果”忽”肚腩仔推埋出黎,又將啲腸呀內臟呀推左上去。
其他都無乜點肥,褲都係著緊以前果啲,不過我著開低腰褲,應該可以頂到4,5個月既。

大宅

你係咪本身好瘦架?
唔洗驚,我上一胎一共重左25KG(55磅!),三個月都減番晒。

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 14:23 發表

吓...我係第一胎, 情況同你差唔多... 我諗產後我都幾難修身

我以前最鬆o個條牛仔褲已經"cool"住小腹, 所以一係著鬆身d o既legging, 一係著大肚牛仔褲, 真係感覺舒服好多! ...

大宅

睇落唔係大隻左咪OK囉。
我都無去磅好耐啦,不過見啲衫褲都重啱著,估唔係重左好多。你預產幾時呀?

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 15:26 發表
我唔瘦, 又唔算肥, 不過骨架大, 骨重!!我而家127lbs, 人地睇落去似110lbs。

大宅

我預產遲你一個WEEK!你會去邊樹生呀?

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 15:48 發表

我d衫都仲啱著, 不過個胸明顯脹左dd, 緊身衫著唔到, 褲就真係著唔到以前o個d, 暫時應該前面後面睇都未覺大隻左, 不過側面自己覺得有少少前突後有少少突。

我預產期係18/10呀!你呢?? ...

大宅

乜醫院唔係唔可以跨區咩??

原帖由 CBabeY 於 09-3-16 15:53 發表

我會去QE, 如無意外...因為我唔係住九龍區。

大宅

哦原來你係排公務員隊。。。咁QE好啲既,二等房都多啲。

首頁

尾頁

跳至