潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

MJ 有款係增長..... 我覺得唔錯 ~~
原帖由 WHSM 於 09-3-26 13:13 發表
MJ 有好多隻喎, 邊隻最好呀??

民房

YSL金色的都唔錯,可以防水又可以增長又挺身,我自己就覺得唔錯~大家可以試一試呀~

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我有呢隻, 但係我覺得麻麻地, 好似甩色又唔挺
原帖由 akbabycherry 於 09-4-9 23:47 發表
YSL金色的都唔錯,可以防水又可以增長又挺身,我自己就覺得唔錯~大家可以試一試呀~

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

大宅

Exactly, i don't know if i am not using it correctly or not, Fiberwig is not good for me.

I haven't used Loreal before but heard quite a number of people praised it.

But i found Maybeline is the best tho, I have used Max Factor but my eyes are sensitive to it. will swell and have rash on the eyelids.

原帖由 Daisy媽咪 於 09-3-15 18:00 發表

首頁

尾頁

跳至