自由講場

跳至

首頁

尾頁

官方特派專員

hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

狗年當然唔少得汪星人主題利是封!

朗豪坊今年推出「周年旺相,汪星報喜」利是封,大玩Pop Art風格!

以大頭汪星人為設計主題,突破利是封傳統慣用顏色。

狗狗肖像用時尚耀眼嘅螢光粉紅,配搭湖水綠同鮮橙色,加上條紋及波點圖案的熨金壓花效果,吸睛度達100%!

只要係呢個Post留言講出 狗年嘅願望,就有機會得到!

BK將會揀出10最有創意嘅分享為得獎者,得獎者將於活動完結後收到私訊(PM)通知!

截止日期:2018年2月6日

條款及細則:http://bit.ly/2FCttt1

去睇吓朗豪坊忠犬麻糬柴犬春日祭有咩打卡位:http://bit.ly/2nzcBMo

得獎名單:

fanfan2606
cwl73
michelle1120
qooqoo514
luimiu
faifaichunchun
jso130
koala904
sheung1126

BK Milk ● 親子語,是《親子王國》提供的營養品,我們搜羅了香港、台灣、中國內地、外國的育兒、教育、健康資訊,最Fresh最鮮最有益實用。每天來看,你會發現很多新鮮事、有趣話題、健康貼士、著數情報、親子活動與好去處。

男爵府

回覆樓主

我希望狗年行大運,年尾有花紅

子爵府

回覆 BK_Milk 的帖子

狗年願望: 希望可改掉慵懶惰性, 能夠持續堅持運動, 保持健康身體, 愛錫自己亦即愛錫家人.

複式洋房

回覆樓主

我的願望是生個狗年的小寶寶

祝大家狗年行大運,事事如意~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

狗年願望:希望一家人平平安安,老公升職加人工,改善生活質素。

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

狗年嘅願望 : 老公賺多D, 俾多D$我使, 仲有大家身體健康, 狗年發大財, 行運由狗頭行到去狗尾...

別墅

狗年願望:希望家人身體健康,出入平安,小朋友聰明伶俐,聽教聽話,大朋友升職加薪,財源廣進

別墅

2018復活節勳章

回覆樓主:

希望中六合彩 去旅行
小朋友健康快樂
身邊所有人生活愉快
祝大家 汪年快樂 心想事成 福運齊來

水晶宮

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BK_Milk 發表於 18-2-2 16:54
狗年當然唔少得汪星人主題利是封!

狗年可以樣樣都有新同好嘅轉機!!!

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

狗年希望做乜都長長‘久久’,要有恆心同毅力

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今年狗年係我同老公結婚十週年,希望我地以後長長久久,富貴榮華,幸福滿載。

大宅

MommyPanel勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

希望狗年上到樓,可以有個舒適既狗窩。汪汪。

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

1.希望每個人都開心快樂,社會上少一點怨氣.
2.流浪動物可找到好歸宿.

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

狗年希望人人身體健康,日日都天朗氣清,心情愉快

用戶要求終止服務

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人人有飯食,個個有工開

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

病痛 - 要全部通通「汪」走
快樂 - 將歡笑「汪」給大家
錢財 - 越「汪」越多越開心
幸福 - 「汪」給身邊所有人

祝大家「汪」年,個個都「汪」「汪」「汪」

大宅

舊年黑過墨斗由年頭找工作處處碰壁又換左頂心杉工人,以至下半年咳到癡肺加上小朋友又學習困難。希望狗年太歲當頭,能夠否極泰來。

男爵府

回覆樓主:

狗年行好運

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

🐶年全家身邊健康,老公事業順景,小朋友開開心心健健康康精精靈靈!仔仔呈分試順順利利考到心儀中學!

最後希望,老公姑媽可擊敗癌症開開心心生活落去!

男爵府

狗年嘅願望:

囡囡甜甜蜜蜜拍拖去
囝囝努力跳出個未來
老公繼續跑好馬拉松
自己日日健康過以前
祝BkMilk讀者繼續上升,恭喜恭喜

首頁

尾頁

跳至