跳至

首頁

尾頁

洋房

Hunghom Working Mummies High Tea Gathering 20090314
0-2 years old bb gathering in Whampoa
Date: 14-03-2009 (Sat)
Time: 2.00 to 4.00pm
Place: 黃埔花園博藝會 (飲下午茶)
http://www.spotlightclub.com.hk/chi_location_all.htm
Purpose: 交流揍B心得, 阿B又可以認多D朋友仔

If you are interested, please email me: [email protected].

Amy

複式洋房

High Tea Gathering

I will join. 2A & 1B...
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/vWMMp8.png[/img][/link]

大宅

我想JOIN,2大1B,要再EMAIL你嗎,喬B媽??

洋房

Hello, 菲豬媽!! 歡迎!

如果方便的, 可否send email給我, 留個手提電話呢? 以便大家聯絡!

原帖由 菲豬媽 於 09-3-9 20:02 發表
我想JOIN,2大1B,要再EMAIL你嗎,喬B媽??

洋房

由於是次BB gathering 反應熱烈...已經有四個家庭報名出席...剛好滿一圍大台! 如果大家有興趣分享下湊b心德,可以安排下一次!

大宅

好媽媽勳章

唉呀, 我今日去左另一個bb gathering呀, miss左啦......下次預埋我啦

洋房

唔緊要!! 黎緊都仲有機會!

不過今次都好開心, 喬B識到幾個新朋友仔!!

大宅

我地一家都好開心,除左識到朋友仔
仲有兩個攝影師為我地影相
下次要再玩過

洋房

菲菲之前病左, 好返未呀?

大宅

好好多,多謝關心!
所以今個星期要跳出黃埔
周圍玩....haha

禁止訪問

複式洋房

Hi Aidan Mum,

How are you? How old is Aidan? Coz I guess I met Aidan before, he's so cute

anyway, nice to meet you

miclau
原帖由 pregnant 於 09-3-14 22:23 發表
唉呀, 我今日去左另一個bb gathering呀, miss左啦......下次預埋我啦

大宅

好媽媽勳章

原帖由 miclau 於 09-3-20 15:21 發表
Hi Aidan Mum,

How are you? How old is Aidan? Coz I guess I met Aidan before, he's so cute

anyway, nice to meet you

miclau

hello, Aidan今日岩岩8個月.
你響邊見過Aidan? 睇下我記唔記得

大宅

&ptid
原帖由 喬B媽 於 09-3-9 11:04 發表
Hunghom Working Mummies High Tea Gathering 20090314
0-2 years old bb gathering in Whampoa
Date: 14-03-2009 (Sat)
Time: 2.00 to 4.00pm
Place: 黃埔花園博藝會 (飲下午茶)
http://www.spotlightclub.c ...

I'm a working mama and living in Whampoa too. I have two girls one is 2.5 yrs old, other one is 4 months old. I also have interest to join this kind of gathering.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 miclau 於 09-3-27 08:08 發表
PM you already~~

I'm sorry that in case I made mistake~~

miclau
ps. I live in site 5

你話見過麻麻同Aidan散步, 我以為你見過我同Aidan添.
無所謂啦, 之前有無見過, 我地都可以傾計架嘛!!
係咪?!
我住9期架!

複式洋房

Hi Pregnant,
咁可能係我搞錯左喇~~

咁除了aidan之外, 你仲有無其他小朋友??

我有2個囡, 大囡2.5歲, 細囡剛剛半歲
我地11月搬嚟, 因為想搬近婆婆同埋覺得呢邊小學校網好d, 多d選擇

anyway, nice to talk with you!!

miclau

原帖由 pregnant 於 09-3-27 11:13 發表

你話見過麻麻同Aidan散步, 我以為你見過我同Aidan添.
無所謂啦, 之前有無見過, 我地都可以傾計架嘛!!
係咪?!
我住9期架!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 miclau 於 09-3-30 14:00 發表
Hi Pregnant,
咁可能係我搞錯左喇~~

咁除了aidan之外, 你仲有無其他小朋友??

我有2個囡, 大囡2.5歲, 細囡剛剛半歲
我地11月搬嚟, 因為想搬近婆婆同埋覺得呢邊小學校網好d, 多d選擇

anyway, nice to talk with you ...

而家我只係得aidan咋, 已經夠忙啦....HAHA...因為佢好百厭架!!
呢邊D環境幾多添架, 所以我好鍾意黃埔囉. 嘻嘻~
係呢, 你平時帶開囡囡去邊玩架?

複式洋房

哈哈.... pregnant, 咁我就真係100%搞錯晒喇~~

我多數帶囡囡去大環山公園, 我鍾意果度對住海邊, 大人可以跑步, 細路又可以在公園玩, 而且無和黃公園咁多蚊..

我都好鍾意黃埔, 由細住到大, 所以結左婚搬左去藍田都係住唔慣要搬返返來~~

aidan而家幾大呀?
原帖由 pregnant 於 09-3-30 16:02 發表

而家我只係得aidan咋, 已經夠忙啦....HAHA...因為佢好百厭架!!
呢邊D環境幾多添架, 所以我好鍾意黃埔囉. 嘻嘻~
係呢, 你平時帶開囡囡去邊玩架?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 miclau 於 09-3-31 09:18 發表
哈哈.... pregnant, 咁我就真係100%搞錯晒喇~~

我多數帶囡囡去大環山公園, 我鍾意果度對住海邊, 大人可以跑步, 細路又可以在公園玩, 而且無和黃公園咁多蚊..

我都好鍾意黃埔, 由細住到大, 所以結左婚搬左去藍田都 ...

係呀, 唔緊要啦.
等我搵日帶Aidan去大環山公園撞下你地先, 不過我多數都要weekend至得呀, 因為我要番工呀...

aidan而家8個月啦.

大宅

Nice to meet you every Mami @_@
我都是住Whampoa的working mami , 彤彤今天剛好歲半,很開心遇見你們,來跟多聯絡多聚會啊,呵呵

首頁

尾頁

跳至