自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

kyliema2006 發表於 18-2-18 23:08
今集running man奈維斯真係超驚,我都出手汗。

智孝竟然敢倒吊,真係藝高人膽大,好利害。

今集我都有睇! 見到佢倒轉想像已經想嘔! 佢地真係太勁!
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

~phyllis~ 發表於 18-2-19 00:15
我咁睇!haha係佢好兄弟,張卷唔係特登唔比!呢集係大制作,重金去到新西蘭...如果haha唔跳會無咁精彩!Running ...

估唔到咁多人排住隊玩! 啱啱check又唔係太貴喎!千鬆d就玩到
放下自在

象牙宮

Fion710 發表於 18-2-19 09:26
池石鎮都有集開口話過佢,好心佢啦成日博搶鏡

尋晚果集都有話佢, 好似個人特輯咁 太耐無睇, 仲以為佢係嘉賓添
放下自在

首頁

尾頁

跳至