自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

想免費暢遊迪士尼嘅國民留意喇,王國教室現正舉辦「國王帶你遊樂園」嘅活動~

見到國民反應咁熱烈,國王決定加推多 5 個活動名額!2 月 26 號星期一中午 12 點就截止㗎喇!

想參加嘅國民,即刻撳入(按此進入→ 呢度)睇吓點參加啦!

小編提提你,記得要做齊晒所有步驟先算報名成功㗎!

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

王國教室 發表於 18-2-22 09:00
想免費暢遊迪士尼嘅國民留意喇,王國教室現正舉辦「國王帶你遊樂園」嘅活動~
見到國民反應咁熱烈, ...
加碼, 希望被選中!

寶石宮

2023年兔年勳章

王國教室 發表於 18-2-22 09:00
見到國民反應咁熱烈, ...

民房

1. 我要參加國王帶你遊樂園
2. 因為想帶小朋友去迪士尼過一個偷快既週未!
3. 參加人數:2大1細

希望會抽中啦

複式洋房

BB防敏心得分享勳章

1.我要參加王國帶我遊樂園
2. 因為想帶小朋友去迪士尼過一個偷快既週未!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

男爵府

別墅

1.我要參加王國帶我遊樂園
2. 因為我想帶婆婆同小朋友同遊迪士尼,婆婆咁耐都冇到過迪士尼,
想帶佢同小朋友一齊玩

大宅

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

2. 我好想我的小朋友去玩,因為平日貪方便, 會帶小朋友到playhouse 玩。久而久之, 小朋友像忘記了什麼是大自然。由於香港迪士尼樂園除了是兒童的歡樂夢幻空間,亦是鳥類、昆蟲及蝴蝶們的棲身樂園, 所以希望藉此活動讓我的小朋友了解到樂園對環保的貢獻,及人類與大自然相處融洽的一面。
3. 參加人數:2大2細

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

參加咗

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

回覆樓主

2. 我想同小朋友都好想去迪士尼樂園,因為我同老公都係最鍾意迪士尼,好想我小朋友都同我地一樣對世界充滿幻想~

首頁

尾頁

跳至