自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有無推介?我其實無咩要求,唔雜牌就得,可能我孤寒覺得部部都好鬼貴

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

三菱

子爵府

回覆樓主

開利

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果我要再買, 我會試下開利!!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

pigpigyy 發表於 18-2-22 17:02
三菱
你咪玩佢喇好就好,但貴到無朋友,樓主去先X,同永X睇下有無減價,佢地賣得牌子有保證,好多大陸做都唔差.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Charlotte_mom 發表於 18-2-22 17:00
有無推介?我其實無咩要求,唔雜牌就得,可能我孤寒覺得部部都好鬼貴
...
最小都要@20升

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主

抽濕機都係果幾隻牌子,3菱、日立、KDK⋯⋯我部日立都十幾年。

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

大宅

Charlotte_mom 發表於 18-2-22 17:00
...

用緊三菱好用抽得快!但要平可選擇開利、可以上price.com格下價先

伯爵府

畀面勳章

...

開利DC-26DA
好抽得 性價比高

寶石宮

2023年兔年勳章

...

有部KDK用咗好多年

伯爵府

...

兩年前買,大約1400元,好好用 !

水晶宮

...

曾經睇過報導話開利唔錯

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

baby_yee 發表於 18-2-22 19:06
曾經睇過報導話開利唔錯

去百老匯會唔會貴好多?price.com 未買過..

珍珠宮

Ryanma 發表於 18-2-22 19:09
去百老匯會唔會貴好多?price.com 未買過..

price.com係格價的

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

20150618bb 發表於 18-2-22 17:24
你咪玩佢喇好就好,但貴到無朋友,樓主去先X,同永X睇下有無減價,佢地賣得牌子有保證,好多大陸做都唔差 ...

妳未玩就真啦

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

20150618bb 發表於 18-2-22 17:24
你咪玩佢喇好就好,但貴到無朋友,樓主去先X,同永X睇下有無減價,佢地賣得牌子有保證,好多大陸做都唔差 ...

我老公話睇中呢個MJE130ALH,吉吉島4590,兇宅5xxx,網店做3469但平咁多我又驚(c9係咁架啦)

做咩今日貼唔到相架?咁貼link啦
http://www.mitsubishi-ryoden.com.hk/chi/products/info.php?cat=1&type=2

王國長老

回覆樓主

開利,KDK,收到,唔該晒,夾個價先

大宅

開利DC-26DA 我用緊。好抽得,價錢$1600左右

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我上年收集呢度資料,買咗部開利26DA,真係抽濕力特強,D衫仲一晚乾曬!

珍珠宮

回覆樓主

開利

首頁

尾頁

跳至