自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

http://www.ecsaf.org/睇完樓主個post(多謝pm我睇返原文個位朋友)
一定要報警..
上面個網址係護苗
樓主...唔好遲.快報警...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無攪錯呀d人~~~咁衰架~~

一定要報警呀!!!!可能已經有好多女仔受到傷害
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好認同,一定要報警呀!今日話要張相啫,下次要個人點算呢?等個女知社會係有皇法ga,唔係佢只會覺得係自己錯囉!(依家d人真係好恐怖)
原帖由 rebeccawyc 於 09-3-12 16:01 發表
一定要報警, 等d警察留意下都好, 佢哋一樣可以check 個衰人ip, 搵佢出嚟, 唔好擔心, 冷靜d處理件事

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

報警

男爵府

報警!!!

禁止訪問

禁止訪問

別墅

我都認同報警
,不過不要自責, 安撫左個女先, 同埋睇下可唔可以唔洗個女去police station..總之備左案先

而家小學係有玩online game 架, 我公司得幾個同事2個同事有小學生既小朋友都有玩架, 不過係有節制, 都會問過阿媽先玩lor!

原帖由 daniel44 於 09-3-12 16:58 發表
l社會越來越變態,同老公相量,叫老公咋吾知,真係要報警 我 out ,我以為 on line game 係 1x歲學生玩意

水晶宮

一定要報警, 將d壞人繩之於法!!!

大宅

各位,
好多謝你地既關心同回覆, 我已經決定左去報警, 有媽媽講得好好, 件事唔係唔理就當無事, 一定要解決, 否則後患無窮 ! 我今晚會好好同囡囡再傾, 鼓勵佢勇敢將件事講出黎 ! 多謝大家關心 !

子爵府

我覺得
應該先去找"護苗"
然後去報警

報左警等警察找出個敗類

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

報警
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

超變態!
咩人黎架, 連細路女都呃, 叫佢去死啦!
真係要好好穩定小朋友情緒, 搵社工傾下啦, 最緊要教識小朋友, 有咩事要同父母講, 父母一定會幫佢, 仲有咩叫保護自己
加油!
原帖由 daniel44 於 09-3-12 04:58 PM 發表
l社會越來越變態,同老公相量,叫老公咋吾知,真係要報警 我 out ,我以為 on line game 係 1x歲學生玩意

男爵府

一定要報警

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我都發覺好多"人" 响果個遊戲網度識人, fd 個女都成日比人"聊"

複式洋房

一定要報警~ 最怕果條X街將你囡囡D相POST係D色情網站~ 呢D你和你先生忍受到嗎? 你囡囡忍受到嗎?

一定要捉左佢~ 等佢坐返10年8年~

呢個都係保護你囡囡的方法~

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我都發覺好多"人" 响果個遊戲網度識人, fd 個女都成日比人"聊"

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你做乜唔快d報警?
你囡囡張相有冇影到樣架?真係一陣係果個變態既私人收藏都冇事..如果佢係d戀童網上post埋你囡囡張相...就真係
快d報警..唔好留d變態係網上呃人

水晶宮

一定要報警, 將d壞人繩之於法!!!
原帖由 nonowong 於 09-3-12 15:49 發表
囡囡一向都好乖好聽話, 若果佢做完功課, 我都會比佢玩下on line game既(run on line), 但係佢尋晚同我講係幾個星期前, 佢因為用左別人既acc玩, 點知比人話佢偷人晒人地個戶口入面d分, 果個人仲話知佢ip address, 話 ...

大宅

好媽媽勳章

一定要報警,唔好等D賤人食髓知味!!!
我愛我家!

首頁
34567...9

尾頁

跳至