自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

"知恥近乎勇"!!

唔該各大fans 清醒d. 佢呢d根本唔係勇敢.
佢知恥咩? 今日先知恥, 最多只係近乎勇咋!

佢自己身無長技, 連自己都講到出口: "仲可以做得嘜野?!"
依家乾晒塘, 大洗富貴慣, 緊係要死出黎賺錢啦.:;pppp:

請勿再用勇敢形容佢!
簡直有損世上所有真正勇敢的英雄.

男爵府

成日都叫人支持佢......佢又無唱功又無演技,更無內涵,成個白痴扯線木偶咁,點支持得落呀 ?

買佢D垃圾CD派街坊呀?

叫仔女去拉 BANNER 呀 ?
抑或學蕉姐姐咁亂同人上床兼拍AV呀 ?

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

真係估唔到呢度係父母網, 竟然有人講0的咁涼薄架說話, 真係希望你地架仔囡個個生生性性, 永無行差踏錯, 否則今日你地講架野就會係他人口中出, 到時無人會同情你地.
現今社會, 青年人有幾開放, 大家有眼睇,
你你可以擔保自己架寶貝可以出污泥而不染ma~
我一定唔係咩fans, 我淨係覺得呢件事上, 啊嬌絶對係受害人, 點解大家對受害者要打落水狗, 係唔係要佢自殺就安樂.

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

原帖由 ankle 於 09-3-14 09:22 發表
真係估唔到呢度係父母網, 竟然有人講0的咁涼薄架說話, 真係希望你地架仔囡個個生生性性, 永無行差踏錯, 否則今日你地講架野就會係他人口中出, 到時無人會同情你地.
你你可以 ...

agree

子爵府

你你可以 ...

第一:為咗d仔女,我更加唔會支持佢哋,以免助長歪風!!
第二:如果佢係我個女,我當然會支持佢,因為冇得揀,鬼叫自己生?!就算佢殺人放火,我唸做父母既,都唔忍心迫佢去死!

男爵府

我哋呢班唔支持隻蕉的媽媽唔係想佢自殺,亦都無意打呢隻狗, 只係覺得佢自己的行為同言語都唔一致,仲講大話啫!

之前有雜誌拍到佢換衫既相片,其實都影唔到無著衫,佢就出來開記者會又哭又講埋一番話,攪場大龍鳳出來話比人知佢係玉女咁,喊打喊殺咁話要追究此事(告雜誌社).

之後比人放咗呢d 鮑魚照片出來,又話係移花接木照, 但接二連三比人再放多咗勁勁 鮑魚照片出來,佢先至無話可說先出嚟講番 d 嘢 --->都無認嫁, 淨係話 : 傻同天真.

現在又話自己唱的歌同做既好正面,所以別人認定佢為玉女, 自已無認過, 我真係想話 鍾小姐 : 咁你不如好似卿姐咁拍三級片及唱擋不住的風情既歌啦! 唱乜嘢兒歌呀!

真係睇唔過眼呀:;pppp:

你你可以 ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

討論區是有自由發言權, 支持阿嬌可以發言, 唔支持亦可以發言, 雖然話這是個親子網站, 但發言人所用的詞語是有自由, 可能有些說話令有些人反感, 但若同樣地對某會員作出回應, 只會做成會員對駡。

希望大家冷靜, 唔想大家傷和氣。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

勇敢??應該係英王勇敢

佢老闆都夠曬招搖, 安排佢係d鬧市阻街, 新聞日日都係佢, 唔憎都變憎佢

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我好認同你既講法...其實大家唔支持既咪唔好睇,唔好聽,唔好買咪得囉..點解要講埋d咁涼薄既說話..佢唔係殺人放火,況且佢影果d相,根本係佢同陳生既私人事..關其他人咩事 ? 唔好彩係無啦啦比人放咗出黎,你估佢想架,做咩要搞到佢係罪人咁 ? 人地無阿媽生架 ? 換轉佢係你個囡,你會點 ? 大家真係可以好肯定自己既小朋友將來唔會行差踏錯嗎 ? 一個女仔為咗段感情做咗d咁蠢既事,我相信一定唔只佢一個囉..同埋如果大家有睇過佢d相,跟本唔好再出聲啦..人地既所有私隱都已經無晒,仲想人地點 ? 我唔理佢邊句真邊句假,我只係覺得大家無必要對人地趕盡殺絕..至於被偷拍一事,我覺得係兩樣野囉..佢同陳生,無可否認佢係自願,但被人偷拍,係唔自願既情況下..當然好唔同啦...正等於被男友摸,同一個唔識既男人摸..你地覺得有咩唔同..仲之大家收下把口,當係為自己又好,為仔女又好,積下陰德啦..人誰無錯 ? 大家不如好好咁教自己既仔女點好好保護自己好過啦~

你你可以 ...

男爵府

很同意,當日支持她聲討雜誌社的娛樂圈人士和議員去了那兒呢?點解去年艷照發生和今年阿嬌復工,那班人點解唔出來撐她呢?艷照流出,他們才知道撐錯人和被利用。

就如3月11日有線MONEY CAFE,胡孟菁和兩位主持也說阿嬌的志雲飯局訪問,栢芝和阿嬌的分別是 ~

栢芝是演員,一向演出自我真性情,所以有線播出栢芝的訪問後,栢芝的走勢向上,而她亦懂見好即收,不播Part 2 訪問。

阿嬌是偶像,華麗包裝背後,敗絮其中,飯局訪問後,走勢更插水,因她仍沒有說真話,整個訪問像是預砌組件,再叠起,訪問地點是老闆的家,在鏡頭背後,站了一大班人,這令她有很大壓力,訪問是讀稿,她的動作是定3秒,唔記得怎回答再想想,連淚水也很假。話有到消息,tvb新聞節目內播飯局訪問,收到很多投訴。

原帖由 Mbaby 於 09-3-14 10:22 發表
我哋呢班唔支持隻蕉的媽媽唔係想佢自殺,亦都無意打呢隻狗, 只係覺得佢自己的行為同言語都唔一致,仲講大話啫!

之前有雜誌拍到佢換衫既相片,其實都影唔到無著衫,佢就出來開記者會又哭又講埋一番話,攪場大龍鳳出來話比 ...

男爵府

請看看李碧華寫的文章 ~ 為自愛考量後路

http://appledaily.atnext.com/template/apple_sub/art_main.cfm?iss_id=20090313&sec_id=38167&subsec_id=38173&art_id=12486463

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我只係對事唔對人, 呢件事無論發生係任何人身上, 我都會同情佢~~
弟一, 阿嬌被人影到無著衫架相, 出黎哭訴係有必要, 因為偷影人地無著衫相係可恥架行為, 唔出聲即認同被人偷拍係無問題, 咁樣會助長歪風.
弟二, 佢地話0的相可能係被人加工, 係因為之前係網上確然有好多加工相, 佢地未查清楚前, 保障自己人, 咁講都唔過份呀~~
弟三 , 呢件事上啊嬌係受害人, 佢點解要道歉, 佢玩3p4p係佢架自由, 佢無出黎教人點玩, 同無講無呢0的野無問題, 佢點教壞0的細路仔呢, 家長唔應該教小朋友向偶像學習, 因為藝人只係演出者, 並唔係咩好架學習對象.
總括黎講, 我同情受害人, 因為佢被人害得好慘,
而且佢無做任何傷害人架事, 佢只係私人生活太淫亂,
呢0的係佢個人架選擇, 佢有人權, 佢可以選擇自己架生活.
淨如, 如果各位小寶貝,不幸 發生呢0的事, 我都一樣會好同情佢地.

原帖由 Mbaby 於 09-3-14 10:22 發表

之前有雜誌拍到佢換衫既相片,其實都影唔到無著衫,佢就出來開記者會又哭又講埋一番話,攪場大龍鳳出來話比 ...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 09-3-14 11:15 發表
pay you $500.. well done...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ros 於 09-3-14 11:04 發表
請看看李碧華寫的文章 ~ 為自愛考量後路

http://appledaily.atnext.com/template/apple_sub/art_main.cfm?iss_id=20090313&sec_id=38167&subsec_id=38173&art_id=12486463 ...

真係講得好呀 ~~

但我都係個句 ...
唔支持 唔抵制

以前佢無賺過我一毫子 將來都係

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ankle 於 09-3-14 11:04 發表
我只係對事唔對人, 呢件事無論發生係任何人身上, 我都會同情佢~~
弟一, 阿嬌被人影到無著衫架相, 出黎哭訴係有必要, 因為偷影人地無著衫相係可恥架行為, 唔出聲即認同被人偷拍係無問題, 咁樣會助長歪風.
弟二, 佢地我只係對事唔對人, 呢件事無論發生係任何人身上, 我都會同情佢~~
弟二, 佢地話0的相可能係被人加工, 係因為之前係網上確然有好多加工相, 佢地未查清楚前, 保障自己人, 咁講都唔過份呀~~
弟三 , 呢件事上啊嬌係受害人, 佢點解要道歉, 佢玩3p4p係佢架自由, 佢無出黎教人點玩, 同無講無呢0的野無問題, 佢點教壞0的細路仔呢, 家長唔應該教小朋友向偶像學習, 因為藝人只係演出者, 並唔係咩好架學習對象.
總括黎講, 我同情受害人, 因為佢被人害得好慘,
而且佢無做任何傷害人架事, 佢只係私人生活太淫亂,
呢0的係佢個人架選擇, 佢有人權, 佢可以選擇自己架生活.
淨如, 如果各位小寶貝,不幸 發生呢0的事, 我都一樣會好同情佢地. ...

(1)錯在佢係青少年偶像, 她本身的行為、私生活對青少年影響深遠, 所以公眾自然對她要求高 (如奧巴馬早前提多名內閣官員, 因涉及逃稅, 所以有關人士放棄出任此職)

(2)錯在起初不肯認照片是她, 亂說照片是移花接木, 企圖魚目混珠, 自己有沒有影過那些淫照, 自己心知肚明

(3)錯在一年前的記者會沒有真誠向觀眾交待事件, 以濃妝艷抹、天真的笑容傅洐了事, 令觀眾對她徹底失望
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

原帖由 wawaliluk 於 09-3-14 11:35 發表

(1)錯在佢係青少年偶像, 她本身的行為、私生活對青少年影響深遠, 所以公眾自然對她要求高 (如奧巴馬早前提多名內閣官員, 因涉及逃稅, 所以有關人士放棄出任此職)

(2)錯在起初不肯認照片是她, 亂說照片是移花接木 ...

男爵府

原帖由 FM94.8 於 09-3-14 11:42 發表
車! 我覺得佢講嘅野係公司教佢講, 要黎駁同情, 咁佢咁鍾意個男仔, 咁佢當時又一腳踏幾船?
唔好當我地咁

首頁
23456...12

尾頁

跳至