論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

諗住年紀大少少會成熟D,會識得做嘢啦,點知咩都唔識,教又唔聽,做錯嘢又唔認,成日駁咀,駁唔到就話你講嘢大聲嚇到佢三魂唔見七魄!成日講大話,連阿仔都拆穿佢!仲要搵嘢遮cam!日日鞋口鞋鼻!只做咗一個月,咁嘅工人,點忍呀!(純呻!已搵緊新工人,但新工人一日未嚟仲要對住佢,因為無人接仔放學!唉…)

wcpcelia    發表於 18-3-4 09:18

洋房

回覆樓主:

大家都有既問题 姐姐係六月清左我成櫃冬天外套 我係冬天炒左佢先知 唔係誇張 有時真係唔會理呢d野

公爵府

pandey 發表於 18-3-3 23:53
諗住年紀大少少會成熟D,會識得做嘢啦,點知咩都唔識,教又唔聽,做錯嘢又唔認,成日駁咀,駁唔到就話你講 ...

你呢個咁差係香港完約/斷約,定海外請架?

子爵府

pudding0930 發表於 18-3-4 03:01
大家都有既問题 姐姐係六月清左我成櫃冬天外套 我係冬天炒左佢先知 唔係誇張 有時真係唔會理呢d野
...
即係偷走晒你成柜外套?

別墅

諗住年紀大少少會成熟D,會識得做嘢啦,點知咩都唔識,教又唔聽,做錯嘢又唔認,成日駁咀,駁唔到就話你講 ...

點解都係甘噶?通病?

男爵府

回覆 20020116 的帖子

海外賓都係咁先嘔血!依家真係唔識揀工人!

男爵府

偷晒D衫?咁恐怖?

公爵府

pandey 發表於 18-3-4 18:19
回覆 20020116 的帖子

海外賓都係咁先嘔血!依家真係唔識揀工人!

死囉,海外來都咁串,唔怪之啲完約工人咁巴閉!

男爵府

同我個老賓一模一樣

男爵府

回覆 vivienfong 的帖子

所以決定唔再請老賓!

男爵府

pandey 發表於 18-3-5 14:20

所以決定唔再請老賓!

試請左一次就怕怕,最初諗住年紀大,定性d,點知係咁

男爵府

原本我都係咁諗,事實係完全相反!之前個工人廿七歲,做嘢都ok,只係煮飯麻麻地,但佢話要返去讀書,無辨法啦!請咗個老賓,中晒伏!依家好似擺咗個阿嫲响屋企咁,搞到連屋企都唔想返!

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

老賓真係好惡頂,之前direct hire請個老賓,佢body check failed, 我梗係唔要,佢text黎話我好唔要佢,話佢用左好多錢比agency , 明明係佢出問題,我夠蝕左agency fee!冇怪佢仲要調轉話返我!

複式洋房

我個又係老賓 46歲 做錯野唔認 聲大大駁咀 試過發婢氣 但做野ok 超級斤斤計較 呢啲人最好快啲返鄉下執屎 咁把閉唔休做就唔好死落黎做

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔知係咪民族特色? 逢bun 老咗, 就擺起個99款。 除非初來無轉過boss, 比較易控制。若初請係老bun. 通常惡頂過家婆。 仲要比錢。
我一肥一瘦老bun全一樣。 但老還老, 一樣姣屍炖篤。

複式洋房

lily-of-valley 發表於 18-3-17 11:12
唔知係咪民族特色? 逢bun 老咗, 就擺起個99款。 除非初來無轉過boss, 比較易控制。若初請係老bun. 通常惡 ...

我個老賓又係發姣喎 低胸 放假熱褲 有無咁難頂 又唔知自己肥 原來大家同路人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Jinius 發表於 18-3-17 12:08
我個老賓又係發姣喎 低胸 放假熱褲 有無咁難頂 又唔知自己肥 原來大家同路人
...

我件肥廢人D衰法,電話簿都晤夠寫。 鞋? 肥還肥, 心口扁。 佢頭, 膊頭正常, 腰大過胸,pet pet 50吋。
原來佢出街著2個bra, 咁至balance返佢身形。
褲,著條细3碼令妹妹現。 凹凸分明, 啋, 你鐘意比人睇, 我都唔想睇架。叫佢換過, no o舊ther trousers. 比我old ones, too small, 但我碼34, 但對比度吓, 我D仲大過佢D。 黑,面。 第二日又著, 咪又鬧, 鬧到炒個日, 仲著。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

pudding0930 發表於 18-3-4 03:01
...

偷晒?放佢房嗎? 好過份!

男爵府

回覆 Jinius 的帖子

我依家隻老賓係無一樣得!仲衰到寫我仔嘅copy book練字,仲講大話話無寫!大話連篇!佢等返去菲律賓練字啦!

象牙宮

pandey 發表於 18-3-20 00:08
回覆 Jinius 的帖子

我依家隻老賓係無一樣得!仲衰到寫我仔嘅copy book練字,仲講大話話無寫!大話連篇! ...

佢係咪博你仔好感, 幫你仔做功課呀? 咁好唔妥。

首頁

尾頁

跳至