自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

事源琴日坐緊輕鐵,坐我入面果個要落車,我就起身比人出去,個家長拉住個5歲左右既仔,撞開我沖左去坐,霸曬2個位,果下刻我O左嘴,之後我大大聲係到講無家教,大教壞細,但個女人扮聽唔到咁同佢個仔係到玩,玩既過程中不斷踢前面張"鄧",個呀媽係覺得完全冇問題!最最最重要係佢地坐一個站就落車(同我同一個站落),,
我想講你咁想坐咪出聲LO,洗唔洗撞開我!
遇到呢D家長,成日都心情唔係幾好ORZ

子爵府

回覆樓主

真係超級無品

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

野蠻人
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

寶石宮

2023年兔年勳章

akai0507 發表於 18-3-11 18:44
事源琴日坐緊輕鐵,坐我入面果個要落車,我就起身比人出去,個家長拉住個5歲左右既仔,撞開我沖左去坐,霸曬2個 ...

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真係咩人都有

男爵府

回覆樓主:

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

一個站坐乜鬼呀,神經病!

男爵府

回覆樓主

呢d垃圾都係教返同佢一樣嘅垃圾出黎

首頁

尾頁