論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

妳會唔會

會唔會做1 張住戶証比工人出入(包括會所),平日唔會比佢同bb落會所玩,因為有一次見到有小朋友打bb個頭,佢都唔理,我想只係放佢假才比張証佢(未做),未做証佢已經問我
會所收唔收錢,我驚佢放假叫朋友入會所玩.妳們會點做

大宅

Re: 妳會唔會

We did the clubhouse membership card for our helper but we keep her membership card all the time. Actually we never handed it to her as membership card is not required for taking kids to the children's room.

One has to pay everytime when using other facilities. (there is no credit on the card)

大宅

Re: 妳會唔會

梓晴媽咪,

如果你住嗰度可以用密碼出入,咁就唔使幫工人出住戶證,但如果一定要有住戶證先可出入,咁就出一張不可出入會所嘅住戶證畀佢,千其唔好畀佢自出自入會所.

如果有時想工人湊BB落會所玩,只要同BB出張可以出入會所嘅住戶證便可,到有需要時,畀BB張證個工人就得,到玩完就即時收返.

首頁

尾頁

跳至