跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 jellycheng 於 09-3-25 11:10 發表
我嗰個有咗同事, 呢排除咗嘔都好似無咩大礙, 有時仲好主動嚟問下我之前嘅經驗。不過我發覺咗佢有一個頗嚴重嘅問題未諗得通, 就係阿b出咗世後邊個湊

佢無可能做ft-mom; 佢99已經湊緊佢姑仔嗰個, 一定幫 ...

hi~~見到咁都鄧細個個擔心. 或你叫佢係公司附近揾d 日托ee, 返工前托, 放ヱ接走....我有時見QB好多人都係咁. 推住BB車返工, MTR交收的

男爵府

原帖由 jellycheng 於 09-3-27 14:57 發表
我都唔明佢點解唔早d攪掂咗咪可以安安樂樂等待產 唉, 總之真係祝佢好運啦

或佢只係唸住"生"..生完就自然 OK啦~~~
不過點都叫佢想下生完點凑法, 如自己家人幫唔到手.
到時要請個"工人"都冇法喎...唔輪到佢老公想唔想的....

男爵府

morning~~~期望快d 4 月, 多幾日假...

男爵府

e+係一早一晚凍...
搞到同個小朋友換校服煩D, 着得多, 又怕佢放學熱. 着得少. 又怕早上攝親.....E+只可同佢着外套. 一熱放學可以除

男爵府

原帖由 esmehouse 於 09-4-7 09:44 發表
小朋友幾時開始放假呀 Esme 明天開始放,放到 19 號

各位morning~~~

我個仔今日學校party, 之後開始放假. 20號再返...
難為佢又要hea係屋企悶個幾星期...

男爵府

原帖由 esmehouse 於 09-4-7 10:46 發表
我都覺得佢地放假好悶 今次仲要放成 12 日咁多

係呀~~~如俾我放e 12日就好lu....(一早就發夢tim)

男爵府

你地有PLAN定節目..同D 節目好好玩呀
.我冇PLAN定去邊呀...不過或會同個仔第一次入戲院睇戲(返大6)....希望成功啦~~但又係冇得迫佢睇的..

男爵府

hihi~~~我同個仔睇完戲,佢表現都好ok. 因有一包薯片食住睇, 只係最後個十幾分鐘都行出去.
e幾日個仔日日 問我明天要返工嗎?我答佢要, 佢就好唔開心, 喊哂口叫我唔好返工
你地假期開心嗎??e+要面對返d ヱ作. 快d到下個月又有3 日假lu

男爵府

hi~~~good afternoon~~

男爵府

個仔終於返學嗱. 佢昨日一回校門已"一支箭"咁衝入學校, 連bye bye 都冇同我講

男爵府

一返學, 至少有d 事做下,返左半, 返屋左訓午睡, d 時間易過d...唔係留係屋企, 好悶.. .

男爵府

原帖由 esmehouse 於 09-4-21 16:49 發表
真係好憎佢地架

平時出MK 大把E D 大6 高貴人仕. 好有"霸氣"架...你一定會俾係路佢地..mouth:

男爵府

原帖由 jellycheng 於 09-4-22 09:31 發表
我personally唔太理會佢哋打尖, 亦唔介意比佢行先, 因為佢哋嘅文化水平同我哋唔同, 我都不屑同佢哋爭, 不過我最唔高興係佢哋推人, 尤其是有細路喺度時

...

重有一樣, 不過唔一定大6人先會發生, 就係d人拎住支煙, 佢地一放低隻手, 個高度就咁岩係小朋友面位, 有時幾驚架...

男爵府

原帖由 mybabysharen 於 09-4-22 10:39 發表
唔止MK, TST 一樣, 我去Harbour City 仲攪笑, 2-3月harbour city 做泊車優惠, 如果著粉紅or紫色衫, 會多2小時優惠, 我唔知有優惠, 不過carpark 個小姐見我是紫色衫, 自動俾我, 隔離位小姐大叫點解佢無, 佢明明著鮮紅 ...

咁佢地係c都唔執輸....

男爵府

原帖由 esmehouse 於 09-4-28 10:13 發表
早晨呀

你地有冇入定 d 口罩呀

早呀~~
口罩..冇入貨喎...E+都唸入唔入好,
如我C6佢日日上, 佢肯帶就一定入

首頁

尾頁

跳至