自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

要d $1xx 就ok, 想要d平平地,因細路多。主要比小朋友玩,大人坐吓傾計。上年試過百樂酒店。請問有冇推介?

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

最近YAHXX團購見到2個:

https://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/1124836;_ylt=AvFD_k9BKpf0O6XQZxf5pI8d8mRH

https://hk.deals.yahoo.com/hong-kong/offer/1124788

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

loloyan 發表於 18-3-15 08:34
要d $1xx 就ok, 想要d平平地,因細路多。主要比小朋友玩,大人坐吓傾計。上年試過百樂酒店。請問有冇推介 ...
舊年 easter 我地一行11人(6大5小)去左灣仔果間 Novotel Century Hong Kong 度食,佢有 promote 1個大人可以帶一名小朋友免費, 小朋友仲要係12定13y 我唔肯定,
因為果時我地有4個已經係 f.1 12y 佢都係free 既,
buffet 途中佢入面會有間房開左比小朋友整餅, 有得食有得玩小朋友好開心,
今年唔知有無呢個promote, 你可以打去問下

wcpcelia    發表於 18-3-16 18:22

男爵府

回覆 loloyan 的帖子

Easter lunch buffet 試過香格里拉,嘢食同遊戲都好,試過八度海逸,平啲,食物冇咁好,小朋友都玩得幾開心
請問百樂 如何, 謝謝

我家有BB豬小豬肉,豬爸爸大豬肉和靚靚豬媽媽  :cheeze:  :cheeze:  :cheeze:

大宅

BB豬Mommy 發表於 18-3-15 12:41
回覆 loloyan 的帖子

Easter lunch buffet 試過香格里拉,嘢食同遊戲都好,試過八度海逸,平啲,食物冇咁 ...

百樂一般,但好過novetal.

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156232323523114&id=89746523113

呢個好像幾好,但唔知好冇食

寶石宮

2023年兔年勳章

keroppipooh 發表於 18-3-15 12:29
舊年 easter 我地一行11人(6大5小)去左灣仔果間 Novotel Century Hong Kong 度食,佢有 promote 1個大人可以 ...

呢間好

伯爵府

keroppipooh 發表於 18-3-15 12:29
舊年 easter 我地一行11人(6大5小)去左灣仔果間 Novotel Century Hong Kong 度食,佢有 promote 1個大人可以 ...

今年要俾錢了。。。岩岩睇過佢Website

子爵府

回覆樓主:

剛收到深井汀蘭居,食完可以去沙滩再玩

wcpcelia    發表於 18-3-20 18:41

首頁

尾頁

跳至