跳至

首頁

尾頁

大宅

我都報左名喇! 佢地好積極, 真係唔該晒佢地.

大宅

==>燴蕃薯
蝦仔今日點呀?仲有無咳得禁密呀?

==>olmanbb
係呀,果日倩倩非常進取呀!!一d矜持都無...呵呵
我o係我既blog同facebook度都post左倩倩同希希的合照呀,係呢,你fb有無add我?點解我想搵你搵唔到既...?

==>emilylada
仔仔傷口點樣呀?

==>jenny
21/6的聚會地點在哪?

複式洋房

夏天快到啦..開始幫我囡想緊要唔要D防蚊措施呢? 蚊網, 蚊帳, 蚊機, 同麻夏天比較大汗呀...又無需要要席仔同麻油甘枕呢? 大家有無提議呀...

大宅

我刚刚add左你喇,你reply我啦,我想快d睇吓d相呀!

个半岁生日party系Regal Kowloon Hotel 搞呀。你都快d报名啦。

原帖由 kitnat 於 09-4-21 13:47 發表
==>燴蕃薯

==>olmanbb
我o係我既blog同facebook度都post左倩倩同希希的合照呀,係呢,你fb有無add我?點解我想搵你搵唔到既...?

==>emi ...

大宅

你可以睇下#49條thread:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2192219&extra=page%3D1&page=3

==>燴蕃薯

==>olmanbb

==>emi ...

大宅

==>燴蕃薯

==>olmanbb

==>emi ...

蝦仔今日咳多咗同多咗打噴嚏. 媽咪同佢爸爸啱啱帶佢去咗睇醫生. 醫生話bb無咁快好的, 要一個星期喎. 希望佢食埋今次的藥會好返啦~~

複式洋房

原帖由 燴番薯 於 09-4-21 18:15 發表

蝦仔今日咳多咗同多咗打噴嚏. 媽咪同佢爸爸啱啱帶佢去咗睇醫生. 醫生話bb無咁快好的, 要一個星期喎. 希望佢食埋今次的藥會好返啦~~

我係facebook見到你個囝d相好得意,希望下次聚會見到你

大宅

原帖由 sinming 於 09-4-25 00:23 發表

我係facebook見到你個囝d相好得意,希望下次聚會見到你

係咩, 你見到我個蝦仔? 點解我見唔到你的? 不如你add我呀...(sorry,因為公司block咗fb, 我好少上所以唔係好識用)
一定一定, 我都希望下次見到你同bb呢! 你bb現在幾重呀?返咗健康院未呢?
我蝦仔細少少,所以無其它bb咁精叻,成日儍更更咁架(不過扭抱扭喊就最勁!)哈哈!

大宅

原帖由 燴番薯 於 09-4-21 18:15 發表

蝦仔食晒d藥lu, 不過都重係唔好呀. 亞妹叫我買猴棗末比佢食, 但成$900 6支,真係好貴呀!

複式洋房

係貴..但d人話有效wo..

原帖由 燴番薯 於 09-4-25 09:35 發表

蝦仔食晒d藥lu, 不過都重係唔好呀. 亞妹叫我買猴棗末比佢食, 但成$900 6支,真係好貴呀!

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-4-25 09:35 發表

係...真係貴...你可以比阿囝食只平先,
唔得先再食只貴,

我買了 兩 只, 先比阿囝食" 猴棗散" - 38 支,
後來食了 2-3 次,奶奶餵...ok ,
唔得先食貴野 "猴棗末"

如果用hsbc 白金咭,有92 折.... 抵d ,
買個時你留意下... ^.^

男爵府

原帖由 jennyngbc 於 09-4-21 16:33 發表
你可以睇下#49條thread:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2192219&extra=page%3D1&page=3

--d 時間我唔岩... 因為好似11:00am-3:0OPM
(阿囝未瞓夠..)
-- 我想參加 1 YEARS OLD 個PARTY.到時阿囝
識行識走...到時好dd...

點都好,她們好努力攪,,真係好有心...

大宅

原帖由 B.GIRL 於 09-4-25 11:01 發表

係...真係貴...你可以比阿囝食只平先,
唔得先再食只貴,

我買了 兩 只, 先比阿囝食" 猴棗散" - 38 支,
後來食了 2-3 次,奶奶餵...ok ,
唔得先食貴野 "猴棗末"

如果用hsbc 白金咭,有92 折.... 抵d ,
買個時你留 ...

係咩, 你係話余x生?乜hsbc白金咭有折架? 不過我唔知邊個有呢張咭呢~~

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-4-25 12:31 發表

係咩, 你係話余x生?乜hsbc白金咭有折架? 不過我唔知邊個有呢張咭呢~~

我上次急住買,等唔到老公幫我買,
我用普通咭買,都有折, 如果老公幫我買,
有九二折,平多小小,如果你下次要,我可幫你買...

複式洋房

原帖由 燴番薯 於 09-4-25 09:32 發表

係咩, 你見到我個蝦仔? 點解我見唔到你的? 不如你add我呀...(sorry,因為公司block咗fb, 我好少上所以唔係好識用)
一定一定, 我都希望下次見到你同bb呢! 你bb現在幾重呀?返咗健康院未呢?
我蝦仔細少少,所以無其它bb ...

我唔知邊個係你,你可以add我[[email protected] Sue LO]
我迪迪星期2返健康院磅完重而家有18磅3到啦!你個囝呢?
個半歲party你去唔去??

大宅

原帖由 sinming 於 09-4-26 01:20 發表

我唔知邊個係你,你可以add我[[email protected] Sue LO]
我迪迪星期2返健康院磅完重而家有18磅3到啦!你個囝呢?
個半歲party你去唔去??

嘩嘩嘩...18lbs...好勁呀!
我亞囝下個月先返健康院, 唔知有幾重呢? 我估15lbs左右吧! 個party我諗我唔去lu, 唔啱時間呢~~

大宅

原帖由 B.GIRL 於 09-4-26 00:57 發表

我上次急住買,等唔到老公幫我買,
我用普通咭買,都有折, 如果老公幫我買,
有九二折,平多小小,如果你下次要,我可幫你買...

係咩, 乜原來普通咭都有折呀? 有幾多折呀?
好呀, 麻煩你幫我買定一盒猴棘末等我看門口呀, 真係唔該晒你呀! (你買咗話我知, 我再約你呀!)
亞囝現在重有幾聲咳同埋打噴嚏, 不過少咗好多lu. 我15,16想帶佢去睇多次醫生. 亞媽叫我睇中醫, 但c6就話等佢自己好, 話咁細唔好食咁多藥喎, 等佢自己身體對抗吓d病菌喎...真唔知點好?

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-4-27 09:23 發表

係咩, 乜原來普通咭都有折呀? 有幾多折呀?
好呀, 麻煩你幫我買定一盒猴棘末等我看門口呀, 真係唔該晒你呀! (你買咗話我知, 我再約你呀!)
亞囝現在重有幾聲咳同埋打噴嚏, 不過少咗好多lu. 我15,16想帶佢去睇多次醫生 ...

hsbc 普通咭有 95 折... 白金有92折.
你睇下幾時想要,我屋企附近有間余仁生.
好方便可以買到,你不如睇定d 阿囝先...
食太多西藥真係好"散",或者我奶奶幫我湊,
有時佢都有意見比下我,如果真係唔好,先再睇醫生.

大宅

原帖由 B.GIRL 於 09-4-27 12:37 發表

hsbc 普通咭有 95 折... 白金有92折.
你睇下幾時想要,我屋企附近有間余仁生.
好方便可以買到,你不如睇定d 阿囝先...
食太多西藥真係好"散",或者我奶奶幫我湊,
有時佢都有意見比下我,如果真係唔好,先再睇醫生. ...

好開心呀! 頭先我諗住走去余仁生睇吓佢的product,點知全線有9折呀..哈哈! 所以我買咗啦...唔該晒你呀b.girl !
無呀, 現在唯有睇多幾日睇吓蝦仔自己會唔會好番先. 希望佢的抵抗力可以打低d病菌啦~~

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-4-27 14:49 發表

好開心呀! 頭先我諗住走去余仁生睇吓佢的product,點知全線有9折呀..哈哈! 所以我買咗啦...唔該晒你呀b.girl !
無呀, 現在唯有睇多幾日睇吓蝦仔自己會唔會好番先. 希望佢的抵抗力可以打低d病菌啦~~ ...

咁...真係抵war... 等我都睇下先..tks..

首頁

尾頁

跳至