跳至

首頁

尾頁

大宅

收到喇! 到時見...
原帖由 miniSA 於 09-4-5 23:11 發表
已pm地址&電話比大家! see you all!

大宅

唔該晒, Elaine, 我而家先睇到個message添...

原帖由 B.GIRL 於 09-3-31 09:28 發表

-shirry, 唔該晒你...

- 另我會PM Jenny 個電話比你,近排佢攪搬屋,
比較忙....

大宅

我都好驚d膠味, 之前見個有個媽咪話唔好買日本x果隻, 佢個b對d墊敏感, 出疹, 我個b d皮膚好敏感, 而家都唔知買邊隻好, 我見到made in China都有d驚. 

原帖由 B.GIRL 於 09-4-9 00:53 發表

其實唔只有26塊,合共有36塊,
1)A-Z, (26塊)
2) 0-9, (10塊)

數目字及英文字母可拆出來,好就好,
但當清洗時,d "abc.." 好易"dun"出來.
尺碼方面:12.5吋 X 12.5吋, 厚1cm
好彩無咩膠味.

另外,我自己經另一媽咪訂 ...

大宅

果日見你個b, 唔覺有濕疹喎.

原帖由 燴番薯 於 09-4-9 12:44 發表

係呀,,我亞b都有濕疹,皮膚都好敏感架..乜原來有d會敏感架? 死伙..咁係咪唔可以買made in china呢?

大宅

你亞囝就多選擇啦, 不過個個都大過去添.

原帖由 燴番薯 於 09-4-14 14:48 發表

係呀...我弟時一定會話比囝囝知,亞媽一早幫佢識女仔..呵呵!
不過講真, 一班同年齡的bb長大真係好開心架. 佢地又有人陪佢玩, 我們做媽媽的又可以交換吓心德... ...

大宅

唔該晒Shirry & Alex, 好呀, 搞過poolside BB party, 我昨日搵到邊到有bb泳衣買, 等我幫亞囡買件sexy d, 引下人先...

原帖由 miniSA 於 09-4-14 22:51 發表
大家都玩得咁開心, 其實都可以每幾個月攪一次(e.g. 3 or 4個月), 提議下次8月份再黎我屋苑個泳池同bb游水(即係浸吓玩吓水jer)+食tea, 唔知大家點睇呢?

大宅

我個囡咁惡死, 蝦仔一定怕怕, 哈哈...

原帖由 燴番薯 於 09-4-15 16:56 發表

唔怕啦..大果少少啫..亞囝重開心啦..唔係啦, 下次我要金睛火眼睇定先..由細教定亞囝追個新抱仔返來..呵呵!(哈,呢個亞媽有點儍儍地)

大宅

係喎, 佢返到屋企仲有無尖叫呀?

原帖由 燴番薯 於 09-4-15 17:17 發表

唔怕唔怕..蝦仔怕老婆就更加好..因為會發達..呵呵!
你咪睇我亞囝細個, 佢都唔嘢少. 一唔like就大喊. 果日聚會重學埋尖叫添呀....激死!

大宅

蝦仔有腹肌當水抱, 點會唔夠fight呀!

原帖由 燴番薯 於 09-4-17 10:39 發表

wawawa...希希胸肌一出,我蝦仔一定唔夠fight架喎. 唔好啦,等我教定亞囝以柔制剛先..哈哈!

大宅

呢輪好多媽咪都病左, 真係要保重, 你同蝦仔好d未呀, 祝早日康復.
原帖由 燴番薯 於 09-4-20 11:45 發表

睇咗醫生食咗兩日藥. 都好似重咳多咗..
可能醫生第一次開的藥都好輕.怕亞b咁細受唔住掛.
不過聽到佢係咁咳真係好心痛. 佢唔舒服又扭計. 昨天半夜四點幾醒咗要我抱住佢.到佢眼瞓時我重好似個儍婆咁係個廳度抱住佢行 ...

大宅

我都報左名喇! 佢地好積極, 真係唔該晒佢地.

大宅

你可以睇下#49條thread:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2192219&extra=page%3D1&page=3

原帖由 kitnat 於 09-4-21 13:47 發表
==>燴蕃薯
蝦仔今日點呀?仲有無咳得禁密呀?

==>olmanbb
係呀,果日倩倩非常進取呀!!一d矜持都無...呵呵
我o係我既blog同facebook度都post左倩倩同希希的合照呀,係呢,你fb有無add我?點解我想搵你搵唔到既...?

==>emi ...

首頁

尾頁

跳至