跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

原帖由 miniSA 於 09-3-18 14:27 發表
返工之後太忙, 好耐冇出post, 大家好呀!

地點方面, 其實可以考慮屋企會所, 有冇人屋企的會所有function room呢? 我屋企的club house 有function room但唔肯定夠唔夠大, 等我check吓先 ..... ...

等你消息....tks..

男爵府

原帖由 olmanbb 於 09-3-18 16:36 發表
吾好意思呀,我11号同12号要返大陆,所以今次join吾到你地喇。记得影返d相比我恨吓!

唔緊要..下次再join 啦...一定upload 返比你睇..

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-18 13:58 發表

welcome, welcome~~
係呢,之前你有無出過來架? (我因為有一次無join所以唔知)
wa..8個bb..咁咪好嘈好熱鬧?
係呀, 塲地真係一個好大的問題...

其實我阿囡唔係廣華bb, 多譏謙謙媽同minisa invite我一齊玩。

大宅

原帖由 Kobaby 於 09-3-19 09:18 發表

其實我阿囡唔係廣華bb, 多譏謙謙媽同minisa invite我一齊玩。

哦..明白! 唔緊要架, 係咪廣華bb唔係重點, 最重要係一班差唔多大的bb可以一齊成長, 我們做媽媽的又可以同多d人分享同討論啫.

大宅

原帖由 Kobaby 於 09-3-19 09:18 發表

yee..原來你亞b同謙謙差一日出世咋喎...

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 09:47 發表

大家今日都係踏入 100 日..... 這幾天老公放大假,
可以慶祝一番..但係唔去得遠...

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 09:46 發表

哦..明白! 唔緊要架, 係咪廣華bb唔係重點, 最重要係一班差唔多大的bb可以一齊成長, 我們做媽媽的又可以同多d人分享同討論啫.

係..完全同意...睇住大家的BB 成長..真係好開心嫁.:lol

大宅

原帖由 B.GIRL 於 09-3-19 10:23 發表

大家今日都係踏入 100 日..... 這幾天老公放大假,
可以慶祝一番..但係唔去得遠...

Wa..咁快100日啦..恭喜恭喜! 你老公咁好專登放大假陪你們呀..
係呢, 謙謙現在最遠去果邊度呀?
我亞仔就最遠帶佢去過中大. 我想easter帶佢去長洲行吓,但得我一個人又怕搞唔掂..呵呵!:lol

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 09:47 發表

我阿b同謙謙同一日出世呀! 係同年同月同日生o既朋友仔。 wakkkaaaaaaaaa

大宅

原帖由 Kobaby 於 09-3-19 14:08 發表

我阿b同謙謙同一日出世呀! 係同年同月同日生o既朋友仔。 wakkkaaaaaaaaa

Wa...同年同月同日生? 你個係咪囡囡呀?
係的話可以對親家了..

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 10:29 發表

Wa..咁快100日啦..恭喜恭喜! 你老公咁好專登放大假陪你們呀..
係呢, 謙謙現在最遠去果邊度呀?
我亞仔就最遠帶佢去過中大. 我想easter帶佢去長洲行吓,但得我一個人又怕搞唔掂..呵呵!:lol ...

我都唔係成日同阿囝去街..阿囝都係細,而且流感期,
都唔去太多人的地方..衣家都係屋企附近,老公
要清假..先放jar...今晚去食buffet ..

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 15:15 發表

Wa...同年同月同日生? 你個係咪囡囡呀?
係的話可以對親家了..

係..衣家同阿囝識多d 女仔..:lol

大宅

原帖由 B.GIRL 於 09-3-19 15:28 發表

係..衣家同阿囝識多d 女仔..:lol

哈..我亞囝又要加入戰團喎..同謙謙拗手瓜

大宅

原帖由 B.GIRL 於 09-3-19 15:24 發表

我都唔係成日同阿囝去街..阿囝都係細,而且流感期,
都唔去太多人的地方..衣家都係屋企附近,老公
要清假..先放jar...今晚去食buffet ..

係呀,最近流感期直係唔好去咁多人的地方呀!
WA..食BUFFET咁開心? 咁你帶埋亞囝去呀? 會不會扭計架?

男爵府

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 16:07 發表

係呀,最近流感期直係唔好去咁多人的地方呀!
WA..食BUFFET咁開心? 咁你帶埋亞囝去呀? 會不會扭計架?

ok .. 佢係主角. 當然帶埋阿囝去..阿囝嘈得,
嘈嘈地好好瞓....

大宅

原帖由 燴番薯 於 09-3-19 16:05 發表

哈..我亞囝又要加入戰團喎..同謙謙拗手瓜

哎呀,我女做了小姐姐......唔可以加入添,因為女仔比男仔細d好d嘛:mrgreen: wakakaka~~

大宅

原帖由 kitnat 於 09-3-19 16:45 發表

哎呀,我女做了小姐姐......唔可以加入添,因為女仔比男仔細d好d嘛:mrgreen: wakakaka~~

哈..亞囝當然要識埋小姐姐啦...差果個零月...多一個機會ma..呵呵:lol

大宅

啱啱去睇過個function room, 8個families (assume 2大人+1b/family)應該都可以容納倒, 每節2小時$40, suggest book 2節 (2:00-6:00pm), 共$80玩4個鐘, 都幾抵! 4月的function room要25/3先開始接受booking, 如大家冇反對, 我到時就去book ga lar

p.s. 我屋企係荃灣"名逸居", 即panda hotel 側, 仁濟醫院後面

原帖由 miniSA 於 09-3-18 14:27 發表
返工之後太忙, 好耐冇出post, 大家好呀!

地點方面, 其實可以考慮屋企會所, 有冇人屋企的會所有function room呢? 我屋企的club house 有function room但唔肯定夠唔夠大, 等我check吓先 ..... ...

男爵府

會所好過cafe ... 我ok .無問題..
而且你個會所function room 好方便,
如果到時需要,先再訂到會.

大宅

好野!
終於有地方落腳喇!!!

:loveliness: 唔該晒miniSA!

首頁
12345...13

尾頁

跳至