懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

夠竟洗吾洗呢?但系又好似cool住我甘~我成個懷孕期都冇用到(除左出街)
但系之前系010度買d sales話要用咖~
我都差吾多38週~
我怕個胸變形= =~但e+先用反又好似遲左d~
點丫~我想知各位媽媽系點咖~thanks

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有用囉~~~
同埋如果你第時餵人奶,会隨時滴奶,唔戴咪整濕d衫??

男爵府

畀面勳章

我而家係早孕期都已經買左孕婦bra, 舒服好多, cup數升左, 以前o個d好cool, 孕婦bra都有wire, 可以承托胸部, 令佢唔變形, 但都好舒服!買啦!!遲都好過唔買, 不過唔好買咁多, 睇定d唔夠先再決定!

複式洋房

我買左喇~系舒服好多~不過好貴丫~買左3個成$1000 ~之前初初買左2個巳經吾岩用~ 所以我成日吾用~E+用反又好COOL~想吾用~ 不過我甘耐冇用~吾知第日生完會吾會走左樣~我E+先21歲~走哂樣3虹3知點算喇

男爵府

畀面勳章

原帖由 kawing210 於 09-3-17 20:42 發表
我買左喇~系舒服好多~不過好貴丫~買左3個成$1000 ~之前初初買左2個巳經吾岩用~ 所以我成日吾用~E+用反又好COOL~想吾用~ 不過我甘耐冇用~吾知第日生完會吾會走左樣~我E+先21歲~走哂樣3虹3 ...

你咁後生唔駛擔心啦!我呢d大你十年o既驚都未輪到你!!你仲有大把青春呀!1000蚊好貴喎...我早前響妮妮買d特價三個都係300蚊左右。

複式洋房

系丫~系010度買~好q貴丫~
希望吾會走樣啦~

首頁

尾頁

跳至