自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今期萬寧有日本牌子的小焗爐換
唔知有冇JM用過這型號的焗爐嗎
焗蛋糕鬆軟嗎?夠唔夠電力
定第2張相另一牌子嘅焗爐好用
我想買部好用的焗爐焗蛋糕,唔知有咩牌子好用呢?

男爵府

回覆樓主

萬0果部細到一個點,放塊方包入去就夠

珍珠宮

Rainyok 發表於 18-4-4 11:38
焗蛋糕鬆軟嗎?夠唔夠電 ...

紅色那部扭到最盡只能十五分鐘

子爵府

Carsonbb0800 發表於 18-4-4 11:48
萬0果部細到一個點,放塊方包入去就夠

yes, 只可放兩塊方飽

wcpcelia    發表於 18-4-4 16:08

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

成部玩具咁, 想用黎焗蛋糕?

子爵府

回覆樓主

呢款焗唔到蛋糕架,烤下多士,返熱食物就無問題

子爵府

艾菲BB 發表於 18-4-4 11:54
呢款焗唔到蛋糕架,烤下多士,返熱食物就無問題

咁買咩牌子好用
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

細到厚多士都掂頂喎

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

焗唔到蛋榚架, 烘下多士就得.

子爵府

goo_littlebb 發表於 18-4-4 12:15
焗唔到蛋榚架, 烘下多士就得.

多謝各位意見,咁我唔換了
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

男爵府

Rainyok 發表於 18-4-4 11:38
焗蛋糕鬆軟嗎?夠唔夠電 ...
hi

would like to know where did you capture the second one?

thanks

子爵府

heiheihoney 發表於 18-4-4 12:28
hi

would like to know where did you capture the second one?

在荃灣千色匯1樓的億世通有得買

首頁

尾頁

跳至