懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

唔會主動話陪你去
買bb野亦唔會陪你?

男爵府

我老公都唔會陪我去產檢架...因為佢係澳門做嘢...但我奶奶會陪我去^^

大宅

我老公都冇架~因為佢要返工~就唔到時間~
我多數都係自己一個人去囉~
有次佢岩岩可以返到黎~但我都已經睇完~
不過好彩醫生都比佢望左阿b一眼囉~
其實好難要個老公陪既~因為多數產檢都係返工時間~冇理由叫佢請假陪自己去既~咁樣比人扣錢唔抵ma~
我做oscar抽完血都係自己坐左一陣先走~
但同老公講明做結構同生個時佢一定要在場~

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 莎莎莉莉 於 09-3-19 22:33 發表
唔會主動話陪你去
買bb野亦唔會陪你?

我老公好想陪 但係我地d假都撞唔岩

佢陪過我去醫院登記 之後就係下一次照oscar 照結構佢都會去

買衫會一齊睇囉 但係叫我8個月到先買wor mouth:

伯爵府

我老公即使陪我去, 都唔會陪我入醫生房, 醫院係因為唔比入, 私家佢都唔肯入, 唔知點解, 但佢有陪我生囉. 至於買嘢, 佢都會陪我買, 幫手拎囉. 如果自己去買就唔買太多, 怕重.

大宅

我老公初初都冇部,
但比我話得多,開始有部囉...

等待驗證會員

我老公只陪過一次,就係四個月時照係仔定女,一知係女即將話下次叫我MAMI陪我去,話佢未見過喎 (佢都痴架,我MAMI生左四個,點會未照過超聲波喎)...
佢件C6一知係女,一出診所即刻話只去健康院就夠,唔洗睇C加喎 ....正衰人呀~~~

複式洋房

原帖由 JOEYCMY 於 09-3-20 10:34 發表
我老公只陪過一次,就係四個月時照係仔定女,一知係女即將話下次叫我MAMI陪我去,話佢未見過喎 (佢都痴架,我MAMI生左四個,點會未照過超聲波喎)...
佢件C6一知係女,一出診所即刻話只去健康院就夠,唔洗睇C加喎:n ...

第時同女女一齊 煩佢 哈哈哈

等待驗證會員

D人成日都話第時個女出世,爸爸就會錫到火農,我望就咁望啦,不過有時我比人撞,佢都唔係好理我,同埋成日開口埋口就話"你個女",我就又難過又嬲架啦,唔通仔就"我個仔",女就"你個女"呀.....

原帖由 @陳師奶@ 於 09-3-20 10:40 發表

第時同女女一齊 煩佢 哈哈哈

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 JOEYCMY 於 09-3-20 10:34 發表
佢件C6一知係女,一出診所即刻話只去健康院就夠,唔洗睇C加喎:n ...

如果C6咁同我講....第時個女出世就唔比佢抱...睇佢驚唔驚。
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 JOEYCMY 於 09-3-20 10:46 發表
D人成日都話第時個女出世,爸爸就會錫到火農,我望就咁望啦,不過有時我比人撞,佢都唔係好理我,同埋成日開口埋口就話"你個女",我就又難過又嬲架啦,唔通仔就"我個仔",女就"你個女"呀.....

...

乜你老公咁講野架 仔女都係自已架啦。:;pppp:
未照前...你有無問過老公鐘意仔定女架?

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

我老公成日都要跟住去產檢
但我唔想佢用晒d假.所以只俾佢陪一兩次
同之後d檢查就盡量安排星期六等佢可以去囉

子爵府

好媽媽勳章

我好彩d...次次產檢都有老公陪。 (曬下命先 )

マリン媽媽永遠愛妳!!

等待驗證會員

我地等左成兩年先有,我都有問過佢架,個時佢話女都好啦,我就知佢中意仔呢,再加上得佢一個仔咋.....
佢一講ED說話激嬲我,就話個女佢唔要我要跟我姓,佢比錢養就OK..我同我MAMI講佢仲攪笑,不如比左佢跟佢姓喎 ,所以佢唔錫,我個女仲有大把人錫架:;pppp:

原帖由 bibifa1225 於 09-3-20 10:49 發表

乜你老公咁講野架 仔女都係自已架啦。:;pppp:
未照前...你有無問過老公鐘意仔定女架?

珍珠宮

睛靈勳章

你咁問得,即係少少介意佢唔陪你,不過講真,一個月先一次,每次幾個鐘,關心你既都應該陪下你,妨且佢都應該想知個情況,如果有正經事要做就冇辦法,但最少個心都應該係想去囉

複式洋房

原帖由 JOEYCMY 於 09-3-20 10:59 發表
我地等左成兩年先有,我都有問過佢架,個時佢話女都好啦,我就知佢中意仔呢,再加上得佢一個仔咋.....
佢一講ED說話激嬲我,就話個女佢唔要我要跟我姓,佢比錢養就OK..我同我MAMI講佢仲攪笑,不如比左佢跟佢姓喎:h ...

我呢個b都等左3年 我老公鍾意女囉 因為佢家族生好多仔 得一個表妹 全部都係仔 所以佢好想要女

大宅

其他人我no comment,我就堅持每次都陪老婆。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都好好彩, 老公自己生意, 就到時間, 只係有一次佢出左 trip 陪唔到我, 其他次次佢都有陪我架 ^^
佢都好想次次都陪我去, 因為佢都好緊張亞 b 架, 仲係佢出聲話一定要睇私家添...亞 b 我地等左 8 年啦...哈哈哈......所以我地2個都超級緊張呀....

大宅

畀面勳章

我C6係睇C+先會陪我,因為我去C+通常都揀放工時間去…政府我C6就唔會陪!不過我地都鍾意女多過仔…

伯爵府

c+就到時間一定一齊去, 而且我約sat 下晝, 通常都ok
政府閒日好難一齊, 佢有假都寧願留返我生左先放可以陪下我&幫手湊下大b啦

首頁

尾頁

跳至