跳至

首頁

尾頁

大宅

想做Facial,又唔想太遠,有冇好介紹?

大宅

我都想知

大宅

土瓜灣近邊頭?
我之前係翔龍灣做都ok,不過都少少貴…所以諗住做完哂個course都諗住轉第二間。
見到近欣榮有間話$88,唔知好唔好呢?

大宅

原帖由 比比熊 於 09-3-26 10:46 發表
土瓜灣近邊頭?
我之前係翔龍灣做都ok,不過都少少貴…所以諗住做完哂個course都諗住轉第二間。

嘩 $88 超平wor, 有無人試過呀 ? 我都想搵 D $100 以內既做下.

大宅

我做開一間是兩姐妹開的,家姐做面,妹做修甲,價錢合理,地點在OK便利店隔離的德信商場一樓,有興趣PM我,我比電話你們自己問價錢。

原帖由 Gar 於 09-3-30 01:37 發表

嘩 $88 超平wor, 有無人試過呀 ? 我都想搵 D $100 以內既做下.

大宅

原帖由 IrisK 於 09-4-1 15:30 發表
我做開一間是兩姐妹開的,家姐做面,妹做修甲,價錢合理,地點在OK便利店隔離的德信商場一樓,有興趣PM我,我比電話你們自己問價錢。

Hi Irisk,

D 手勢好唔好呀 !! 唔該 pm 比我.

大宅

Gar

Please check PM

原帖由 Gar 於 09-4-2 13:52 發表

Hi Irisk,

D 手勢好唔好呀 !! 唔該 pm 比我.

大宅

pls pm me
請問邊間OK呀?
德信商場近那?

大宅

中旅社那條街的轉角位OK便利店,近農埔道18
那美容師好好人,老實可靠,手勢好,不會你買野

原帖由 細露 於 09-4-3 11:11 發表
pls pm me
請問邊間OK呀?
德信商場近那?

複式洋房

$88係試做價做基本清潔,有另一個好似係$120試做有導入,我試過做導入果隻,做完好油唔係好岩我.哩間勝在平,但裡面裝修環境唔得, 一排訓住做大約訓6-8個人, 好多上年紀c9做.

原帖由 比比熊 於 09-3-26 10:46 AM 發表
土瓜灣近邊頭?

大宅

原帖由 nicolekiss2u 於 09-4-3 12:54 發表
$88係試做價做基本清潔,有另一個好似係$120試做有導入,我試過做導入果隻,做完好油唔係好岩我.哩間勝在平,但裡面裝修環境唔得, 一排訓住做大約訓6-8個人, 好多上年紀c9做.

...

一排住做?咁我唔會揀佢喇…我仲諗住佢有大大個關心妍做代言人會OK添…
今日行過,見到宋皇台道開佐間新的叫Prime beauty house,基本的$200一次,買10送5,唔知呢問ok唔ok呢?

禁止訪問

男爵府

Dear IrisK,
Could you kindly pm me the details plse? Thks!

複式洋房

打橫一排訓住做,我係講近欣榮對面個間呀!!

原帖由 比比熊 於 09-4-3 11:04 PM 發表

一排住做?咁我唔會揀佢喇…我仲諗住佢有大大個關心妍做代言人會OK添…
今日行過,見到宋皇台道開佐間新的叫Prime beauty house,基本的$200一次,買10送5,唔知呢問ok唔ok呢? ...

複式洋房

關心妍做代言人果間我本來都想去試.但成日見哩間鋪d女仔喺百佳隔離條小路哩埋食煙.即打消念頭.

複式洋房

I want to have the details as well. Pls PM me. Many thanks.

首頁

尾頁

跳至