潮流時尚

跳至

首頁
12345...24

尾頁

男爵府

係歐洲買到H, 相信係好多jm夢寐以求嘅事情。
藉住今次同朋友去歐洲玩,希望沿途同大家分享少少買H嘅經歷。
亦都希望其他曾經成功喺歐洲買到H嘅jm一齊分享佢哋嘅經歷。
可以喺網上遇到一班志同道合嘅人唔容易㗎!希望小小努力,可以回復返以往潮版歡樂嘅氣氛!
P.S. : 網上世界三九唔識七,千祈唔好搵我買嘢, 我唔會幫你地架哈哈哈!

Updated: 28,166,290,336,370

day2daysleepgo    發表於 18-5-1 22:49
kamanma    發表於 18-5-1 20:44
starandluna    發表於 18-5-1 18:15
JD930    發表於 18-4-20 14:20

別墅

oneonemama 發表於 18-4-18 17:48
...

無左舊post既,我未追完架

男爵府

pikpik_wong 發表於 18-4-18 17:52

雖然我冇特登記低自己寫過啲乜,但係都仲記得呢幾日發生過咩事嘅, 我會努力寫返全個行程出嚟
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

伯爵府

回覆樓主

多謝一一媽分享。我無機會去歐洲尋h, 但睇左你個post後好突然醒覺,其實自己都唔係真正用家,所以spend 攻略都用唔著。不過就是鍾意睇靚袋,買個意欲無咁高了。
Ps. 我得一個gp. 家人岩岩買左halzan中毒緊

男爵府

pikpik_wong 發表於 18-4-18 17:52

係唔係真正用家根本唔緊要,想睇靚袋、想睇靚野就可以嚟潮版啦!
買任何野,最緊要自己開心,自己鍾意就得啦!

ttjl7    發表於 18-4-21 12:17
wcpcelia    發表於 18-4-19 17:42
nattle    發表於 18-4-18 20:01

男爵府

...
原來係妳自己delete post㗎一一媽?辛苦你又要再重新打一次餵俾我地呢班餓鬼追po喇嘻嘻

侯爵府

回覆樓主

我好想去法國買到B or K, 上次去Germany 同Italy 也失敗而回,希望你可以分享下攻略!
會唔會佢check 到你hk H record 所以咁鬆手?
同埋洗唔洗着到好行?咩埋H 袋先大d 機會?
Thanks

大宅

回覆樓主

My god why was it removed?!

Thanks too for sharing your story - the more we learn the better we can manage our expectations!

I myself have had experience scoring a K28 at FSH a few years ago with no spending and no history - beginners’ luck probably haha!

男爵府

CambridgeGirl 發表於 18-4-18 18:00
原來係妳自己delete post㗎一一媽?辛苦你又要再重新打一次餵俾我地呢班餓鬼追po喇嘻嘻 ...

No no, 有心人士做咗啲嘢姐!唔緊要重新再嚟過。反正我就係問心無愧,我先至唔會因為一啲小人而改變自己鍾意做嘅嘢
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

等睇靚相

男爵府

回覆樓主

不過你地要俾啲時間我, 因為啱啱到咗倫敦喺機場等緊immigration

子爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-4-18 18:01
我好想去法國買到B or K, 上次去Germany 同Italy 也失敗而回,希望你可以分享下攻略!
會唔會佢check 到你h ...

我上年去左轉日本,0 spending 有b k offer,但唔啱色同size,所以無要,寧願留喺香港啱色啱size 至買,始終yen 好貴。但如果同樣的offer,喺歐洲0 spending 遇到,我會諗都唔諗,買左至算。可惜哩2年內都唔會飛歐洲要留港慢慢儲。

侯爵府

oneonemama 發表於 18-4-18 18:02
No no, 有心人士做咗啲嘢姐!唔緊要重新再嚟過。反正我就係問心無愧,我先至唔會因為一啲小人而改變自己鍾 ...

D 人真係無聊,以你依幾年係 Hk H 的spending 同offer, 名眼人一睇就知你唔係reseller la, 累你重新分享過,真係辛苦晒!我淨係想睇靚野同分享,其他無聊人唔好再入依個post 搞事,thanks for your sharing

別墅

oneonemama 發表於 18-4-18 17:58

係唔係真正用家根本唔緊要,想睇靚袋、想睇靚野就可以嚟 ...

繼續等睇靚野,繼續血拼

男爵府

Ms_Phoebe 發表於 18-4-18 18:01
會唔會佢check 到你h ...

以我所知佢哋淨係會check到同一個國家嘅record,等於佢哋check貨都係一樣,只會check到自己國家。
衣着方面,因為朋友話巴黎治安唔好,叫我一粒鑽石都唔好常,所以我全程只係帶住一對Chanel 小耳環,戒指手錶頸鏈全部都無。
着嘅都係好普通嘅牛仔褲,Moncler 薄羽絨,著Valentino 鞋,對鞋已經着得好殘,諗住如果真係爆喼,都唔會帶佢返香港
但係就有咩住Kelly 28 etain baby嘅。
朋友衣着同我差唔多,係多咗一兩件小首飾,佢就用lindy 30同埋一個細Chanel 。
暫時喺巴黎同波爾多嘅經歷, 我就唔覺dress code有關係嘅

kamanma    發表於 18-5-1 20:45

大宅

...

多謝你既分享(emoji)(emoji)
支持你
睇你分享都好開心

男爵府

回覆樓主:

最开心睇一一媽分享。好欣賞您的positive thinking. a role model for moms generation. :)

大宅

回覆樓主

Thx for sharing

複式洋房

回覆樓主:

辛苦晒!等你繼續分享,相信有好多人撐你同追你post

伯爵府

辛苦哂又要你由頭分享過
我都好中意睇你分享同睇下D靚野架
support support

首頁
12345...24