自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

好少發貼, 但不吐不快.

我兒子(12YDS) 是迪X會成員, 這星期經歷太多事, 被迫退會。

1.
41618:00-20:00 上課, 教練上課只照顧4位有極大可能取牌的學員,我們一堆不被重視的學員, 被閒置一旁, 在完全沒有耳機的情況下, 連教練的指示也不容易聽到. 但家長並沒有被通知我們會受如此不公平對待.當教練偶爾有空時,便有幸被教練教導, 但換來的是把我兒子的頸及手不斷被大力扭曲, 不單我兒子,其他不被重視的學員也有同樣經歷. 請問我付同樣學費, 沒有按程度分班,我兒子受不公平對待, 都算.

2.
因我要上班, 上游泳課是我媽媽帶的, 416日上課後.婆婆為想知道孫兒的進度,便問教練意見如何, 他竟指著我媽媽說: “你嗰個呀, 去睇醫生啦, 隻耳有事呀!!”並跟另外一個家長說: “, 佢老公醫生嚟, d搵佢老公睇”. 這番話是何等侮辱, 且並是人身攻擊?我媽媽是一位老人, 被他一番無禮的話, 血壓上升, 第二天馬上要去看醫生.

3.
就這件事, 我當晚已馬上在whatsapp 群組要求對我媽媽給一個交待, 他有機械式地說對不起, 但之後就不斷自圓其說, 說自已嚴師出高徒, 如何訓練奧運選手. 之後我誠邀他418日見一見面, 他便出言說不歡迎我, 要踢我出會, 再踢我出group. 試問這算是理性對話嗎?

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 money3298 的帖子

好離譜呀

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

歐xx 代表嘅泳會?

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

money3298 發表於 18-4-19 11:46
我兒子(12YDS) 是迪X會成員, 這星期經歷太多事, 被迫退會。
1.

嘩..... 跟佢游包入港隊咩,樓主打去寫字樓投訴啦!咁教水點得呀⋯⋯

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

VLT 發表於 18-4-19 12:48
嘩..... 跟佢游包入港隊咩,樓主打去寫字樓投訴啦!咁教水點得呀⋯⋯

子爵府

虎到金來勳章

請問是在哪區學? 搵果區主管教練投訴

別墅

只是個別事件吧?我小朋友一直在他們的九龍公園分隊游了幾年,教練好有心教,我小朋友亦進步不少。

已刪除用户

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

琥珀宮

子爵府

回覆樓主:

就算耳仔真係有事,都唔等於要用咁嘅態度

meow_day    發表於 18-4-19 15:54

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好衰BOR

大宅

money3298 發表於 18-4-19 11:46
1.

我女之前都係呢度學,又係比你覺得投閒置散,愈學愈退步,原先女學緊蛙式,都游到下,之後加d其他高班學生,又話你女跟唔到係池邊玩水,完全浪費金錢同時間,我比左4堂錢,最後兩堂都冇去游,我都兒得好委屈。

寶石宮

2023年兔年勳章

VLT 發表於 18-4-19 12:48

首頁

尾頁

跳至