潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問下蝴蝶袋係"泰國"邊到最多賣,下個月會去,但睇d旅遊書"Siam Centre", "Central World"等大型商場都無話有既??如有姊妹係泰國買過請提供地點.
Thanks!!

大宅

原帖由 cnc 於 09-3-22 22:11 發表
想問下蝴蝶袋係"泰國"邊到最多賣,下個月會去,但睇d旅遊書"Siam Centre", "Central World"等大型商場都無話有既??如有姊妹係泰國買過請提供地點.
Thanks!!

CENTRAL WORLD PLAZA:
Room No. B106-B107 Ground Floor, Central World Building.
4 Rajadamri Rd., Patumwan, Bangkok 10330, Thailand.
Tel. (662) 255-9522, (662) 255-9524
Fax : (662) 502-2011
Open daily
10:00 - 22:00

There are 2 at Central world

SUKHUMVIT 24:
654-8 Corner of Sukhumvit 24, Sukhumvit Rd.,
Klongton, Klongtoey, Bangkok 10110, Thailand.
Tel. (662) 204-1145-7
Fax : (662) 502-2011
Open daily
9:00 - 22:30

Asoke station

http://www.naraya.com/

子爵府

好似係Big C附近有間, 係地餔.
D款夠多夠新...

別墅

我朋友話澳門買平過泰國買, 不過D款唔知夠唔夠多和夠唔新 ..
原帖由 musnis 於 09-3-23 00:27 發表
好似係Big C附近有間, 係地餔.
D款夠多夠新...

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

平過泰國既一定係國產A貨

原帖由 marcus_lui 於 09-3-23 00:57 發表
我朋友話澳門買平過泰國買, 不過D款唔知夠唔夠多和夠唔新 ..

大宅

我覺得泰國siam區個個central world商場都好大間,
又大間又靚 !
個間仲有一些SALES識講廣東話架 !
我次次都係去個間買的,
我下個月去泰國都會過去逛逛.

至於有姊妹話big C附近個間地舖,
我都有去過,
我覺得個間SHOP好似款式舊些........
又唔知係咪真貨 !

大宅

我上年去Central World, basement有間好, 好多款架, 唔知仲係唔係度呢??

複式洋房

回覆 # 的文章

澳門威尼斯人酒店有專門店, 好大間好多款, 平唔平過泰國我唔知, 都係100蚊左右一個大袋, 但係一定唔係a貨

禁止訪問

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我都有喺 macau 果間 NaRaYa shop 買手袋... 當時仲有好多大陸人添!佢哋好似.... 買到好似打仗入貨咁... 好得人驚架!

男爵府

Central World 地下有間好大架, 貨又新! 不過好多人及d size 同 color 未必齊!
如果會去Dream World 玩, 可以係入面的NaRaYa Shop 買, d 大路款式的size and color 都會齊 d!

男爵府

Thanks!!

唔好意思呀, 可唔可以撘你買呀! 我睇中左想要, 但冇朋友去呀! Thanks!

大宅

育兒性格勳章

係泰國買多數幾多錢嫁?上網睇個D袋冇寫尺寸..其實一個袋幾大個呢?

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

朋友剛幫我買左4個正袋, 好平啊.ha ha
;-)

大宅

旅遊書都有介紹,
佢間shop多數係大型商場都有,
我就慣左係siam區 -- central world買,
我4月中都會過去泰國玩幾天,
想買就pm我幫手.

大宅

所以我會係復活節過去澳門買個痛快~~

原帖由 sweetyasmin 於 09-3-24 22:48 發表
係呀, 我都係澳門威尼斯人買架,個間係NaRaYa 專門店黎架.一定唔係A貨
5歲~~

子爵府

原帖由 SInFAN 於 09-3-31 15:16 發表
係泰國買多數幾多錢嫁?上網睇個D袋冇寫尺寸..其實一個袋幾大個呢?

最近葵涌廣場消費站開左間蝴蝶水貨店,
很久前家樂商場都有一間(唔知依家仲有冇),
唔想飛又想睇實物可以試下.

大宅

育兒性格勳章

原帖由 musnis 於 09-4-3 09:22 發表

最近葵涌廣場消費站開左間蝴蝶水貨店,
很久前家樂商場都有一間(唔知依家仲有冇),
唔想飛又想睇實物可以試下.

消費站係咪姐係係1樓個度?

子爵府

畀面勳章

Thanks!!

sorry, 請問你可唔可以幫我買呢?
我見街上有些女仔用緊"全個白色蝴蝶袋(上膞用)",好靚呀! 好似以下款式咁↓ (I like it )

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10376679

我冇朋友去果到!:-(
Thanks

首頁

尾頁

跳至