自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有沒有"小愛恩斯坦"中文歌詞?

男爵府

he~我都想要呀﹗有可以 PM 埋比我嗎?亞囡好鐘意但唔識唱呀

原帖由 hch 於 09-3-23 21:04 發表
請問有沒有"小愛恩斯坦"中文歌詞?

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係咪呢首呀?
"當我每次見這新鮮新意, 畫一些公仔也可以, 創法太簡單, 你只要去幻想一些, 你喜歡的曲線, 圓形或是正方三角, 顏色想怎麼也可以, 看它似個小丑跳舞, 我識去畫好簡單, 比D信心, 加點創意, 畫畫圖畫知你可以, 比D信心, 總試一試...."
我BB睇形狀就係呢首歌喇...
啱啱先知原來我陪佢睇得多,
自己都識背埋, 連我老公都識

別墅

係咪呢個?

眾伴實在太好,坐着火箭到天上.
一起飛遠去,小愛恩斯坦.

別墅

你呢首係小小愛恩斯坦,唔同ga.
原帖由 paklok 於 09-3-23 23:56 發表
係咪呢首呀?
"當我每次見這新鮮新意, 畫一些公仔也可以, 創法太簡單, 你只要去幻想一些, 你喜歡的曲線, 圓形或是正方三角, 顏色想怎麼也可以, 看它似個小丑跳舞, 我識去畫好簡單, 比D信心, 加點創意, 畫畫圖畫知你可 ...

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我只係睇過明珠台英文版,即

We're going on a trip
in our favorite rocket ship
Zooming through the sky
Little Einsteins......

請問中文版同依首歌同自一曲?
盡我一己之力,發放正能量!

別墅

原帖由 mslo 於 09-3-23 23:03 發表
he~我都想要呀﹗有可以 PM 埋比我嗎?亞囡好鐘意但唔識唱呀

係呀!啲歌詞唔順口,好難聽得清楚。

別墅

原帖由 miki 於 09-3-24 02:21 發表
係咪呢個?

Dear Miki

係呢首嘞!
嘩! 第一句歌詞已經咁深, 我簡直唔可以相信!(次次聽都唔知第一句是??)
有沒有全首呢?
謝謝!

男爵府

係呀﹗係呀﹗係喱首嘞,唔咳﹗
我可以過份 d 要埋謝幕那首嗎?

原帖由 hch 於 09-3-24 08:58 發表

Dear Miki

係呢首嘞!
嘩! 第一句歌詞已經咁深, 我簡直唔可以相信!(次次聽都唔知第一句是??)
有沒有全首呢?
謝謝!

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

We're going on a trip in our favorite rocket ship
Little Einsteins
Climb aboard, get ready to explore
There's so much to find
We're going on a mission, start the countdown
5, 4, 3, 2, 1
Everyone to rocket, rev it up now RRRRRRRRRRRRRRR
We're going on a trip in our favorite rocket ship
climb aboard, get ready to explore
There's so much to find
come On - Let's Go - Little Einsteins
We need you, Little Einsteins
yeah~
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我個囡都好鐘意睇小愛恩斯坦架
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

禁止訪問

大宅

it seems very nice cartoon, we can watch it on pearl now? On sat.? what's the time schedule?
Many thanks!

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我囡囡又係超鍾意呀 仲要跟住唱,跟住做...不過佢唱晒成首歌我都唔知佢唱咩..有無人有歌詞可提供呀 ?

原帖由 monkey妹 於 09-3-24 11:08 發表
我個囡都好鐘意睇小愛恩斯坦架

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

一人記一些, 我記得:

xxx,歷險需要準備,
找找新世界,小愛因斯坦

試試再次升空,張開手臂
5,4,3,2,1,與你再次飛天, 一起出發,......

一齊出發, 小愛恩斯坦
預埋你, xxx xx
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

公爵府

踏進艙,歷險需要準備,
找找新世界,小愛因斯坦

試試再次升空,張開手臂

一齊出發, 小愛恩斯坦
預埋你, little Einsteins
小愛恩斯坦

唔知啱唔啱

珍珠宮

用力拍手, 齊一起拍幾下
拍~拍~拍~
好幫手, 這火箭
快快'谷'個躬, 要你參與

係咁上下

水晶宮

原帖由 laiyuen 於 09-3-24 15:29 發表

踏進艙,歷險需要準備,
找找新世界,小愛因斯坦

試試再次升空,張開手臂

一齊出發, 小愛恩斯坦
預埋你, little ...

你好叻呀!
我個女連片尾曲都鐘意家。

用力拍手,再一起拍幾下,
有好幫手這火箭,
盡快x過躬要你參與
要學會你掌聲
齊高聲歡呼愛上這位xxx(xxx xxx)
xxxxxxxx—。這位xxx
好野xxx好野
有d唔多記得

首頁

尾頁

跳至