自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我都唔係好灰啫,只要肯做餓唔死嘅,我已經係好好彩架喇...
原帖由 小草 於 09-3-24 09:34 發表
雨天之後晴天就來,唔好太灰...

我個舊男同事都係讀保安,而家搵到份工,都OK,返8個鐘(好多都返12個鐘),當然人工無咁多,但佢d女都出晒身,所以手頭應該唔緊...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

人家仲未解畫
原帖由 小草 於 09-3-24 09:44 發表

係咪對返學襪超厚呀~
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-3-24 02:00 發表
咁點解42號之前都塞到隻手指入去先?仲有,大出血果2對鞋係咪都係42號先..........

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我知喇.....
原帖由 webjen 於 09-3-24 10:21 發表
加油呀,大家都支持你

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

係喎....屎咗去邊呢
原帖由 webjen 於 09-3-24 10:34 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

妳咁叻又咁好條件,真係唔應該咁睇小自己,下次一有機會就唔理三七廿一上喇!加油呀老友!
原帖由 cookie 於 09-3-24 17:33 發表
包媽,
我仲可以啦, 不過日日0甘burn $$$$$$$$$$$$$都唔係辦法.....
之前試過搵到份好筍好$$$$既工, 可惜我唔夠膽上, 因為係高層地帶要接好多高層來電, 自問煲冬瓜唔係好勁, 費時累人所以同佢講我自召能力唔夠叫佢搵第二個把啦....

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我知道架喇,多謝你呀!
原帖由 sosokk 於 09-3-24 18:09 發表
努力!返工個人會充實d,時間又過得快d

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

而家d死o靚仔真係離晒譜!公眾地方嚟架!
原帖由 hehalady 於 09-3-24 21:26 發表
http://easychannel.hk/watch/8qnesykdn3eg92A

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我知喇~妳都係呀!
原帖由 pinkyhsy 於 09-3-24 22:14 發表
加油呀!!!

王國長老

王國長老

包媽,
hey, don't give me high hat la....
唉, 而家0的死靚仔同女真係no eye see....
我都好驚架, 話哂280甘快高長大 :-(
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

王國長老

王國長老

我zzzzzzzzzz喇, 2moro go to wetland ah...
hey, u also zzzzzzzzzz la 88
原帖由 cookie 於 09-3-25 03:09 發表
包媽,
hey, don't give me high hat la....
唉, 而家0的死靚仔同女真係no eye see....
我都好驚架, 話哂280甘快高長大 :-(

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

不知廉恥
原帖由 hehalady 於 09-3-24 21:26 發表
http://easychannel.hk/watch/8qnesykdn3eg92A

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Good morning~~

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

:;pppp: :;pppp: :;pppp:
原帖由 hehalady 於 09-3-24 22:45 發表
慳得 $1 得 $1

煩請各位俏瘋淫 dl Skype and then add me, 以便進行多人會議。

娜媽無粥煲 ... 呢期個口 ...

王國長老

王國長老

wa ga ga ...... Im the 1st YEAH!!!!!!!!!!
原帖由 cookie 於 09-3-25 03:11 發表
我zzzzzzzzzz喇, 2moro go to wetland ah...
hey, u also zzzzzzzzzz la 88

王國長老

王國長老

A YA..........Not me ah....Im the 2nd:;pppp: :;pppp:
原帖由 cookie 於 09-3-25 09:16 發表
wa ga ga ...... Im the 1st YEAH!!!!!!!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good morning~~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

珍珠宮

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-3-24 02:18 發表
失業至今已經接近3個月,其實都無抱太大期望可以搵番做寫字樓工作,因為出面條件好嘅大有人在,輪都輪唔到我呢d年紀嘅c9........
唔知大家有冇發現一個現象,打開報紙最多招聘廣告係咩工種呀?冇錯,就係保安員!所以我去咗 ...

珍珠宮

昨天響屋企訓覺~`
原帖由 webjen 於 09-3-24 10:34 發表

珍珠宮

sor por.....jo!
原帖由 cookie 於 09-3-25 09:20 發表
A YA..........Not me ah....Im the 2nd:;pppp: :;pppp:

首頁

尾頁

跳至