自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

HiPP勳章(2) 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

陳嘉寶同張沅薇 煲緊mytv濕爬既刑事偵緝檔案2
不過睇真D張沅薇靚好多

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

我都煲緊,不過唔覺得佢哋似。

題外話,當時Sammi已經好作狀
開心每一天

侯爵府

回覆樓主

張沅微係邊個?做咩角色嫁
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

唔似,陳靚d,不過講野時,個咀好怪

寶石宮

2023年兔年勳章

lovececing 發表於 18-5-1 04:40
張沅微係邊個?做咩角色嫁

周詠欣

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

張沅薇靚好多。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

張好有少女嗰種嬌媚,而陳,略嫌硬朗。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-5-1 08:05

首頁

尾頁

跳至