自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

個女嘅已婚,但又有男朋友
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

MrsSingSing 發表於 18-5-2 08:34
5佰萬印尼幣呀?成件事都唔合邏輯.....
袋500萬首飾喺袋做咩?!女童又咁識揀黎掉既?!
...

可能係五百萬冥紙

公爵府

大力大力 發表於 18-5-1 12:33
失婚髮型師疑戀上任職銀行界女友令10歲女兒不滿,惹出一幕500萬元鑽飾失竊疑雲。現場黃大仙下邨龍滿樓,一 ...

我覺得個女人係同老公嘈時 從家攞走 所以袋係身
值幾錢唔知估定真啦
小朋友應該係有攞 但點解唔交出黎就唔知 可能已唔見左

侯爵府

畀面勳章

豬寶兔 發表於 18-5-1 12:45
五百萬就咁粗放係手袋,唔自在啦

五百萬?搵鬼信!蝦人!可能有首飾,但唔信五球!好心啦,樣貌娟好就米鬼蝦靚妹啦!

Nice to meet you!

侯爵府

畀面勳章

cy101 發表於 18-5-1 18:41
如果女事主同老公反咗面, 咁攞走d珠寶首飾可以理解, 但最終都被條靚妹"扇"咗一鑊!

但靚妹動機係咩先? ...

個女人肯定對女童好差啦!搞人老豆仲乜天下大把男人啦!
Nice to meet you!

大宅

secretrose 發表於 18-5-2 09:19
五百萬?搵鬼信!蝦人!可能有首飾,但唔信五球!好心啦,樣貌娟好就米鬼蝦靚妹啦!
...

咪係,咁大個人仲同個細路女嘈都唔方好人得去邊

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2個靚妹...攪到班阿sir r頭, 真係咁口硬???

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

個女人應該對個細路女好差。 攪到個细路女同佢鬥氣, 掉咗佢D野。 而個女人順水推舟話D野值500萬。
睇來呢個女人甚衰, 搶咗人地老豆, 又對小朋友衰。

男爵府

回覆樓主

有五百萬,洗乜入去住公屋!

男爵府

回覆樓主

條女有老公 你選擇無左五百萬or 老公睇報紙知道你勾佬呢
te quiero mucho mi amo

男爵府

豬寶兔 發表於 18-5-2 09:40
咪係,咁大個人仲同個細路女嘈都唔方好人得去邊

唔係架 之前有個男人 新女友俾佢個仔 反鎖係陽台半日 d 細佬好惡 唔鍾意你就千方百計玩死你
te quiero mucho mi amo

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主

點解個女人可以一直住公屋既?
佢都冇名

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yurijm 發表於 18-5-2 11:08
點解個女人可以一直住公屋既?
佢都冇名
有咩咁出奇, 係bk 都見唔少人開post 講d仔帶埋條女返黎住la!! 趕都唔走!!

stagea    發表於 18-5-2 12:19

男爵府

回覆樓主

我唔明點解咁有錢要貼男人,仲要貼個住公屋又要個10歲嘅囡囉

大宅

回覆樓主

無啦啦拎五百個鑽飾去人屋企,肯定有內情...可能報假騙保險。

珍珠宮

AJH 發表於 18-5-2 11:14
我唔明點解咁有錢要貼男人,仲要貼個住公屋又要個10歲嘅囡囉

呢個世界好多野係好難明
李潤庭勾搭個人妻
有獨立屋住有仔女
跟姦夫返劏房幽會

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-5-2 11:04
如果做ibank,好多時屋企都有咁上下的,咁百幾萬一條鑽飾唔出奇。

中環一帶好多賣貴石
見標價好多個O

琥珀宮

72leelily 發表於 18-5-2 11:38
呢個世界好多野係好難明
李潤庭勾搭個人妻
有獨立屋住有仔女
仲有王菲, 鄧小艾, 咪又係為咗愛同情郎蝸居!!! 感情世界邊有得解釋呀!!!

珍珠宮

cy101 發表於 18-5-2 11:43
仲有王菲, 鄧小艾, 咪又係為咗愛同情郎蝸居!!! 感情世界邊有得解釋呀!!! ...

良家婦女諗野是直線

首頁

尾頁

跳至