親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

wai001 發表於 18-5-26 19:02
我都只like Porter Tokyo & Head Porter,但-D都吾like Porter International!

Porter International 是台灣版
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

wai001 發表於 18-5-27 16:25
Porter International 是台灣版

Porter International 用既物料比較硬,又較重身,所以感覺上袋型比較笨重D,吾夠瀟灑law!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

wai001 發表於 18-5-23 18:21
Porter Tokyo 是一般日版的吉田包。而Porter 與潮流教父藤原浩合作(crossover),推出了一條高端線,名為「 ...

請問在東京,哩兩間店有冇在差不多地點,可以一次過去晒兩間

珍珠宮

sammag 發表於 18-6-3 11:47
請問在東京,哩兩間店有冇在差不多地點,可以一次過去晒兩間

表參道的Porter 專門店及裡原宿的Head Porter 專門店。

珍珠宮

wai001 發表於 18-6-3 17:21
表參道的Porter 專門店及裡原宿的Head Porter 專門店。

這兩間shops 只是相距 7mins 路程!

珍珠宮

回覆樓主:

裏原宿Head Porter

珍珠宮

回覆樓主:

表参道的 Porter

大宅

wai001 發表於 18-6-3 17:24
這兩間shops 只是相距 7mins 路程!

謝謝你!

珍珠宮

sammag 發表於 18-6-4 00:33
謝謝你!

不用客氣!

珍珠宮

回覆樓主:

https://topick.hket.com/article/2090719?r=mcsdfb2

護照不再釘滿退稅Shopping單據 日本2020年4月退稅手續電子化
[轉載※分享]

珍珠宮

回覆樓主:

https://topick.hket.com/article/2198898/?r=mcsdfb

日本潮流品牌的終結 HEAD PORTER宣佈明年結業
[轉載※分享]

首頁

尾頁

跳至