想生BB

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

BK Milk勳章

[url=http://www.elle.com.hk/celebrity ... Kelly_Chen_Mar26_01]http://www.elle.com.hk/celebrity ... Kelly_Chen_Mar26_01[/url]]陳慧琳生仔秘訣:有就有,無就認命

http://www.elle.com.hk/celebrity/elle_star/Kelly-chen-ELLE-Star-interview?cid=yahoo_Kelly_Chen_Mar26_01

我睇完之後好吾開心...有都吾係必然... 我上年12月知道有咗,都好開心, 但2月份時小產了.... (仲要係twin)

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢咩都有左梗係咁講啦,我覺得佢好唔洗咁講呀....咩有叫,無就認命先,佢咁樣講會HURT到好多未有而想有ga 媽媽架.

大宅

原帖由 whatup 於 09-3-27 00:32 發表
佢咩都有左梗係咁講啦,我覺得佢好唔洗咁講呀....咩有叫,無就認命先,佢咁樣講會HURT到好多未有而想有ga 媽媽架.

同意.
佢須然末必有心hurt 人,但好"曬命"law.
如果佢try 到40幾歲都冇.
睇吓佢有冇講得咁口響丫.

男爵府

好媽媽勳章

如果佢真係咁講會有好多人吾 like 佢, 好似直咗 d... 佢個小朋友都未出世, 講野要小心 d

大宅

原帖由 purplekk 於 09-3-27 01:31 發表
如果佢真係咁講會有好多人吾 like 佢, 好似直咗 d... 佢個小朋友都未出世, 講野要小心 d

名星之中,佢個pregnancy真係好高調law....
佢仲話三個月穩定左就上網訂晒d BB用品包括床仔...
唔係話黑心....三個月只係過左第一關咋...
睇得多bk,都知仲有7個月涯...仲有好多關過ga.
我本來都幾鍾意佢架.但而家覺得佢都幾無知.....

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

複式洋房

不嬲都唔鍾意佢, 性格直率唔係大晒, 唔可以用黎做擋箭牌, 鍾意講咩就講咩唔理人感受, 尤其是佢係公眾人物, 仲要唔係初出道的公眾人物!

基本上佢有冇bb都好, 唔關我地事, 但佢講說話hurt到人, 就有問題!

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

各位,唔好俾人地D說話影響自己情緒啦,我地有既,佢又未必有,唔好俾佢hurt到.

別墅

我都覺得佢太得戚,可能真係太易得到嘅野唔會覺得有咩,佢不斷晒命同埋真係太高調,其他藝人有咗只會呢埋等生完先見人,佢就次次博出位,人地姚嘉莉究就生啦,又唔見佢日日出黎講野,人地不知幾低調,

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

人地姚嘉莉無佢咁紅丫麻! 我覺得佢唔算係得戚, 係比開心沖昏頭腦, 開心還開心, 但係有 d 說話唔可以亂咁講囉! 今朝成朝都諗起 "有就有, 無就認命" 呢句說話, 真係好 hurt 呀 我集中唔到精神做野 不斷咁諗....係咪真係要認命呢? 我真係咁慘....無仔生????

傷心中工作的 lai88

原帖由 lamjoanne 於 09-3-27 10:02 發表
我都覺得佢太得戚,可能真係太易得到嘅野唔會覺得有咩,佢不斷晒命同埋真係太高調,其他藝人有咗只會呢埋等生完先見人,佢就次次博出位,人地姚嘉莉究就生啦,又唔見佢日日出黎講野,人地不知幾低調, ...

大宅

我好想比 kelly 知, 我努力左 5年幾都無 bb, 係咪應該就佢所講o既 "無就認命" 而去認命.....

我覺得佢應該為呢句 "有就有, 無就認命" 向我地呢班不育婦女道歉呀

子爵府

無錯. 我之前都無咁唔鍾意佢的. 但自從有左之後, 成日出鏡都著高踭鞋, 太唔保護佢肚裡的BB了. 做人又高調, 講嘢又易得罪人. 好黑人憎呀! 亦都可能咁講. 可能佢太易有BB了. 所以佢根本唔知道好多人想要BB都唔係咁容易.

子爵府

Dear lai88,

唔好因為佢的說話而唔開心啦. 上天會知道您的努力的. 唔好咁易放棄呀! 我都試左2年幾先有到BB. 加油呀!

原帖由 lai88 於 09-3-27 10:27 發表
我好想比 kelly 知, 我努力左 5年幾都無 bb, 係咪應該就佢所講o既 "無就認命" 而去認命.....

我覺得佢應該為呢句 "有就有, 無就認命" 向我地呢班不育婦女道歉呀 ...

大宅

好媽媽勳章

各位被傷害既sisters, 唔好為尼種無謂人影响心情, 下一個準媽媽, 就係我地架喇~~!

唔係黑心, 佢今年都係得果三十幾, 仲有好多年人要做, 做人唔好"有風駛盡利", 講埋d損人不利己既說話, 小心有報應架!

同埋做左阿媽, 更加要為BB積福, 同埋做個好榜樣!!

大宅

我都是愈來愈不喜歡 , KELLY , 自從她有左之後 , 她的說話寧等了很久仍沒有BB的我 , 不開心. 我見到她行路及行為都不似有4個月的孕婦的 . 好似假的(我自己覺得).

如果當她嘗試到小X後 , 一定體會到"有就有 , 無就認命"的說話 , 寧到好多人不開心及不舒服 .

希望她日後留意說的話會否影響別人.
JO JO PIG

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

I also don't like her ................ everything is so easy for her (career, marriage, baby) and she never understands that others are so hard to get these!!

大宅

多謝你呀! 而家無咩喇, 不過個心都有 d 唔舒服囉...可能因為就黎做 ivf 緊張過度, 攪到個人情緒唔好, 我會注意下....控制下自己o既情緒! 唔知點解, 成日 "盈" 住今次 ivf 唔會成功, 再睇埋 kelly 呢番說話, 更加無信心添

原帖由 hihisasa 於 09-3-27 10:55 發表
Dear lai88,

唔好因為佢的說話而唔開心啦. 上天會知道您的努力的. 唔好咁易放棄呀! 我都試左2年幾先有到BB. 加油呀!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好出奇
點解佢要咁講野
幸福唔係咁樣拎黎晒囉

原帖由 我想生三個 於 09-3-27 11:22 發表
佢呢翻説話勾起我好多唔愉快既回憶,我好傷心 希望佢同我地呢班[認命人]道歉!!

男爵府

畀面勳章

有時D記者張有D字眼放大黎寫!大家不必太介懷!不過......kelly都唔應該咁講!

首頁
12345...7

尾頁

跳至